Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
21:19 28 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Baschet CSM Constanța, victorie cu CS U Cluj-Napoca, cea care a condus la pauză (GALERIE FOTO)

ro

25 Nov, 2023 22:03 1216 Marime text
 
Echipa feminină de baschet CSM Constanța a susținut astăzi meciul de campionat cu CS U Cluj-Napoca, de pe teren propriu, iar partida s-a încheiat cu victoria gazdelor, scor 63-56.
 
Formația din Cluj-Napoca a câștigat primul sfert și a condus la pauză cu 32-31, însă CSM Constanța a reușit să se impună la final.
 
Pe sferturi în duelul Constanța – Cluj-Napoca a fost 14-17, 17-15, 19-17, 13-7.
    

Fetele antrenate de Alexandru Olteanu au intrat în a doua parte a meciului mult mai hotărâte să preia controlul meciului. Cu o apărare mult mai agresivă și cu mai puține ratări ca în primele două sferturi, CSM Constanța obține încă o victorie în Liga Națională de Baschet Feminin, este mesajul CSM Constanța.

 
De la formația constănțeană Kristina Higgins a încheiat în double double, cu 13p și 11 recuperări, Gabriela Mărginean  a avut 11p și 8 recuperări, Annemarie Godri-Părău - 6p, 7 recuperări, 4 pase decisive, Anisia Croitoru - 5p, Gabriela Irimia - 5p și 7 recuperări, Alina Podar - 5p, Sigrid Koizar - 3p, Bianca Fota - 2p, iar Dragana Zivkovic - 2p.
 
Pentru CSM Constanța urmează o deplasare în EuroCup Women, pe terenul celor de la Angers, apoi va întâlni FCC Baschet UAV Arad la începutul lunii decembrie.

În competiția masculină a Ligii Naționale, CSM Constanța a cedat în meciul din deplasare cu CSM Târgu Mureș, care s-a impus cu 80-73.
 

Băieții antrenați de Dan Fleșeriu au început modest primele două sferturi, iar la pauza mare scorul era 41-29 pentru Târgu Mureș. A doua parte a meciului a fost una în care CSM Constanța a dominat cursul jocului însă nu s-a putut apropia de gazde la mai mult de o posesie, pe final. Ratările de pe finalul jocului au făcut ca meciul să se încheie la o diferență de 7 puncte, scor final 80-73. Bryan Griffin a încheiat în double double cu 21p și 10 recuperări, se araă pe pagina de Fcaebook a CSM Constanța.

 
Pentru CSM Constanța au mai evoluat: Jorden Duffy 15p, Cedric Henderson Jr 12p, Dragoș Diculescu 11p, Kyndahl Hill 9p, Rolland Torok 5p, Marioa Lazar, Șerban Jeles, Andrei Oprean, Ștefan Gribinic.
 
În următoarea etapă, CSM Constanța va primi vizita celor de la CSM Petrolul Ploiești, pe 2 decembrie, în Sala Sporturilor „Simona Amânar“ din Constanța.
 
Sursa foto: Facebook (CSM Constamța Baschet)

Citește și:


Baschet
CSM Constanța a câștigat două sferturi cu Kibirkstis Vilnius, dar nu a fost suficient pentru victorie (GALERIE FOTO)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii