Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
03:51 29 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Baschet CSM Constanța a câștigat două sferturi cu Kibirkstis Vilnius, dar nu a fost suficient pentru victorie (GALERIE FOTO)

ro

23 Nov, 2023 09:44 873 Marime text
 
 
Echipa feminină de baschet CSM Constanța a disputat penultimul meci din grupa C a întrecerii continentale FIBA EuroCup Women, jucând în deplasare cu Kibirkstis Vilnius.
 
Partida s-a încheiat cu victoria gazdelor, scor 87-78 (46-44), însă după un final tensionat, Kibirkstis având doar 81-78 la intrarea în ultimul minut!     
 

CSM Constanța s-a bătut pentru victorie în Lituania. Echipa antrenată de Alexandru Olteanu a câștigat sferturile 2 și 4, dar nu a fost suficient pentru a încheia învingătoare meciul. Gazdele s-au desprins la 10 puncte în sfertul 3 și păreau să fi scăpat în câștigătoare la 81-69, însă reacția de orgoliu a fetelor noastre a fost una pe măsură! Mărginean, cu o aruncare de la distanță și Higgins, cu două coșuri din semicerc, ne-au dus la 81-78, la intrarea în ultimul minut! Două aruncări ratate le-au permis lituaniencelor să-și majoreze avantajul și să încheie conturile în favoarea lor, se arată pe pagina de Facebook a clubului de pe litoral.

 
De la CSM Constanța, Higgins a terminat în double double, cu 14 puncte și 12 recuperări. Mărginean 17 puncte (5 recuperări, 3 pase decisive), Zivkovic 12p, Irimia 10p, Godri-Părău 9p (6 pase decisive), Koizar 8p, Ghizilă 5p (5 recuperări), Podar 3p, Bianca Fota și Anisia Croitoru au fost pe teren pentru formația din Constanța.
 
CSM joacă următorul meci acasă, cu Universitatea Cluj, în etapa a 5-a din Liga Națională Getica 95, sâmbătă, 25 noiembrie 2023, de la ora 17.00, în Sala Sporturilor „Simona Amânar“.
 
Sursa foto: Facebook (CSM Constanța Baschet)
 
Citește și:

 
CSM Constanța Baschet
Alexandru Olteanu - „Dacă primează spiritul de echipă, putem juca de la egal la egal cu oricine“
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii