Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:50 29 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Baschet CSM Constanța, înfrângere cu Union Feminin Angers, în EuroCup Women (GALERIE FOTO)

ro

27 Oct, 2023 10:07 912 Marime text
 
Echipa feminină de baschet CSM Constanța a susținut un nou meci în competiția continentală EuroCup Women, întâlnind pe teren propriu Union Feminin Angers.
 
Formația de pe litoral, antrernată Alexandru Olteanu, Alina Șerban și Volha Tămîrgeanu, căuta prima victorie în grupa C, în fața unui adversar care avea un succes în două meciuri, câștigând cu Kibirkstis 96-50 și cedând cu Galatasaray la un punct (70-71).
 
Partida din Sala Sporturilor „Simona Amânar“ s-a încheiat cu victoria echipei franceze, scor 68-48.   
 

Misiunea baschetbalistelor noastre s-a dovedit una extrem de dificilă. În ciuda unui start bun, cu un prim sfert câștigat și cu o rotație scurtă, fără Alina Podar, Ioana Ghizilă, Keyona Hayes, Nicolett Orban, Miljana Dzombeta, CSM Constanța a cedat la diferență, scor 48-68 (26-33), în fața redutabilei echipe franceze și rămâne fără victorie în Grupa C. Repriza secundă a fost controlată cu autoritate de Angers, pe fondul unui joc modest al fetelor noastre. Mulțumim spectatorilor pentru susținere!, este mesajul CSM Constanța.

 
De la formația de pe litoral Higgins a încheiat meciul cu 12 puncte și 4 recuperări, secondată de Zivkovic, cu 10p, 6 recuperări și 3 pase decisive. Au mai evoluat Mărginean 8p (5 recuperări, 6 pase decisive), Godri-Părău 5p, Croitoru 5p (4 recuperări), Irimia 4p (5 recuperări), Koizar 2p, Bianca Fota 2p și Denisa Fota.
  
Urmează un alt meci european în Sala Sporturilor, miercuri, 1 noiembrie 2023, de la 20.30, cu Galatasaray Istanbul, care s-a impus cu 87-57 la Vilnius.
 
Până atunci, CSM Constanța joacă în Liga Națională Getica 95, pe terenul Olimpiei Brașov, duminică, 29 octombrie 2023, de la ora 17.00, în direct la FRB TV.
 
Sursa foto: Facebook (CSM Constanța Volei)
 
Citește și:

 
Baschet
CSM Constanța, învinsă de Kibirkstis Vilnius în EuroCup Women. „Am pierdut un meci, dar am câștigat o seară minunată“ (GALERIE FOTO)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii