Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
03:14 29 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Baschet CSM Constanța, învinsă de Kibirkstis Vilnius în EuroCup Women. „Am pierdut un meci, dar am câștigat o seară minunată“ (GALERIE FOTO)

ro

20 Oct, 2023 09:02 926 Marime text
 
Echipa feminină de baschet CSM Constanța a susținut primul meci european pe teren propriu, întâlnind, în Sala Sporturilor „Simona Amânar“ din Constanța, formația lituaniană Kibirkštis Vilnius.
 
Confruntarea s-a încheiat cu succesul oaspetelor, scor 77-65, după ce echipa de pe litoral, antrenată de Alexandru Olteanu, Alina Șerban și Volha Tămîrgeanu, a condus la pauză, scor 39-36.
 

Cu Ioana Ghizilă și Sigrid Koizar principalele marcatoare, CSM Constanța a condus la pauză însă pe final ratările repetate le-au dat avânt adversarelor care au recuperat din diferență și mai apoi s-au instalat la conducerea meciului.
 
Cu o serie de jucătoare accidentate, CSM Constanța a avut parte de o rotație mult mai mică decât în meciurile precedente, fără Keyona Hayes, accidentată, fără Alina Podar și Nicolett Orban, CSM Constanța nu a putut ține ritmul 40 de minute.
 
Am pierdut un meci, la debutul european pentru baschetul constănțean în Sala Sporturilor, dar am câștigat o seară minunată, cu o atmosferă extraordinară creată de fanii noștri.
 
Am rămas cu experiența unui meci de EuroCup la Constanța și cu senzația că puteam mai mult.
 
Am condus la pauză, 39-36, dar am cedat la final, 65-77, în fața unei echipe, Kibirkštis Vilnius, căreia i-a intrat aproape tot.
 
Tracul primul meci european acasă și-a spus cuvântul în tabăra noastră și ratările ne-au privat de un rezultat favorabil, este mesajul CSM Constanța.

 
Ioana Ghizilă, cu 14 puncte, secondată de Koizar, cu 11 puncte, 5 recuperări și două assist-uri, au fost principalele realizatoare ale formației gazdă.

Higgins a reușit 7 puncte și 6 recuperări, iar Godri Părău 3 puncte și 4 assist-uri. Mărginean - 10p, Zivkovic - 10p, Bianca Fota - 5p și Irimia - 5p au completat lista marcatoarelor.

 
Urmează Joi, 26 octombrie 2023, un nou meci acasă, cu Angers, care a pierdut la limită, 70-71, în Franța, cu Galatasaray.
 
Ne pregătim de un nou meci-eveniment la Sala Sporturilor! Hai, Constanța!, se mai arată pe pagina de Facebook a CSM Constanța.

 
Sursa foto: Facebook (CSM Constanța Baschet)
 
Citește și:

 
Baschet
19 octombrie 2023, CSM Constanța - Kibirkštis Vilnius, în EuroCup Women. „O nouă filă din cartea Sălii Sporturilor va fi scrisă“
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii