Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
00:31 17 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Băiatul bolnav de leucemie Liviu Andrei Cocoş, prezent la festivitatea de final de an a campionilor de la Victoria Cumpăna

ro

12 Dec, 2015 00:00 3147 Marime text


Sala de sport „Elena Frîncu“ din Cumpăna găzduieşte sâmbătă, de la ora 10.30, festivitatea de final de an a micilor rugbyşti de la CS Victoria Cumpăna. Participă grupele Under-10, Under-12 (campioane naţionale) şi Under-14, iar la eveniment a fost invitat şi Liviu Andrei Cocoş, băiatul de 14 ani din Constanţa bolnav de leucemie, în sprijinul căruia rugbyştii constănţeni, la iniţiativa echipei Rechinii, au demarat o amplă campanie umanitară.
 
„Copiii de la Victoria Cumpăna vor fi răsplătiţi de Primăria Cumpăna (primar, economist Mariana Gâju) şi Consiliul Local Cumpăna şi de Asociaţia Judeţeană de Rugby Constanţa, pentru un an deosebit. Cadouri va primi şi Liviu Andrei Cocoş, în sprijinul căruia micii noştri rugbyşti au făcut o colectă. În program vor fi şi colinde, interpretate de sportivi, iar atmosfera va fi una de sărbători de iarnă“, a declarat Florin Băcioiu, antrenorul secţiei de rugby a CS Victoria Cumpăna.     
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii