Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
03:45 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

CS Năvodari - Axiopolis Cernavodă, în turul doi al Cupei României. Ce se menționează însă pe site-ul oficial al clubului gazdă

ro

05 Aug, 2021 00:00 2067 Marime text
 
 
  • Echipele care se vor duela în turul doi al fazei naționale din Cupa României au fost împerecheate pe baza criteriului geografic.
  • În turul întâi al Cupei, CS Năvodari a eliminat formația de Liga a 3-a Gloria Albești.
  • Echipa din Năvodari și-a câștigat dreptul de a evolua în runda de deschidere a Cupei României după ce, în calitate de câştigătoare a Seriei Nord a Ligii a 4-a județene, s-a impus apoi și în finala competiției.
 
Meciurile din turul doi al fazei naționale a Cupei României la fotbal, ediția 2021/2022, se vor disputa miercuri, 11 august, de la ora 17,30, întâlnirile fiind stabilite pe baza criteriului geografic.
 
Conform acestuia, disputa din județul Constanța anunțată pe site-ul oficial al Federației Române de Fotbal este CS Năvodari - Axiopolis Cernavodă. Însă, pe site-ul oficial al CS Năvodari se menționează că echipa din Năvodari (foto), care joacă în Liga a 4-a, este foarte aproape de calificarea în turul trei, fără a juca, în urma unei victorii cu 3-0. „CS Năvodari ar trebui să evolueze pe teren propriu cu o formație care nu mai există, Axiopolis Cernavodă (participantă în campionatul trecut în Liga a 3-a), dar care în prezent a intrat în faliment din cauza numeroaselor datorii. Actuala echipă din Cernavodă este una de drept public, cu finanțare de la Primărie, care va evolua în Liga a 4-a din județul Constanța. În mod normal, CS Năvodari va câștiga cu 3-0, dar se așteaptă un anunț oficial din partea FRF“, se arată pe site-ul CS Năvodari.
  
În turul întâi al Cupei, CS Năvodari a eliminat formația de Liga a 3-a Gloria Albești, câștigând la Năvodari cu 4-0 (2-0), prin golurile marcate de Marian Chehaia (2), Andrei Ciornea și Bogdan Evdochim (căpitanul echipei).
 
CS Năvodari și-a câștigat dreptul de a evolua în runda de deschidere a Cupei României după ce, în calitate de câştigătoare a Seriei Nord a Ligii a 4-a județene, s-a impus apoi și în finala competiției, în care a întâlnit la Techirghiol, Poseidon Limanu 2 Mai (câştigătoarea Seriei Sud). CS Năvodari (antrenori, Constantin Funda şi Florian Adam) s-a impus cu 2-1 (1-0).
 
Deși a folosit un lot în care s-a bazat pe mulți tineri, echipa năvodăreană a terminat Seria Nord din Liga a 4-a cu victorii pe linie, înregistrând, în ordine, următoarele rezultate: 2-0 în deplasare cu Știința Acalab Poarta Albă, 4-0 la Năvodari cu Voința Valu lui Traian, 4-1 în deplasare cu CS Medgidia, 7-1 la Năvodari cu Sportul Tortoman, 12-0 în deplasare cu Emaus Cernavodă și 9-1 la Năvodari cu Viitorul Cobadin. CS Năvodari s-a situat pe primul loc al clasamentului în Seria Nord cu 18 puncte și un golaveraj deosebit, 38-3.

Sursa foto: CS Năvodari
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
  
Citește și:
 
CS Năvodari s-a calificat în turul doi al fazei naționale din Cupa României (galerie foto)
 
CS Năvodari - Gloria Albești, în primul tur al fazei naționale a Cupei României
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii