Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
22:01 29 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Axiopolis Cernavodă, victorie clară în turul barajului de promovare în Liga a 3-a (GALERIE FOTO)

ro

17 Jun, 2023 20:15 2433 Marime text


Campioana Ligii a 4-a de fotbal a județului Constanța, Axiopolis Cernavodă, a susținut astăzi meciul tur din barajul de promovare în Liga a 3-a, în care întâlnește Victoria Gugești, campioana județului Vrancea.  

Partida s-a jucat pe teren Victoriei, iar echipe din Cernavodă, antrenată de Petre Grigoraș, s-a impus clar, scor 4-1 (1-0).

Pentru oaspeți au marcat Agiveli (31), Moise (47 – din penalty), Alecu (67), iar a patra reușită a fost un autogol (75). Victoria Gugești a înscris în minutul 55.

Axiopolis a început meciul cu: Stănciulescu – Sabangeanu, Suciu, Harabuz, Andrescu – Pârâu, Vieru, Carabela – Apostolachem Agiveli, Moise (cpt.).  

Grație acestui succes, Axiopolis a făcut un pas foarte mare spre Liga a 3-a, returul fiind programat pe 24 iunie, pe stadionul „Ideal“ din Cernavodă.

Meci bun, victorie meritată! Reușim o victorie importantă și facem primul pas spre liga superioară! O victorie frumoasă, cu multe ocazii din partea noastră, șoimii reușesc să se impună la capătul celor 90 de minute împotriva echipei din Gugești, după un joc dominat de către elevii lui Petre Grigoraș. Îi felicităm pe această cale pentru munca depusă și mulțumim pentru susținere tuturor celor prezenți lângă echipă. Ne vedem în returul programat săptămâna viitoare pe stadionul „Ideal” , unde vom sărbătorii împreună revenirea în Liga a 3-a! Forza Șoimii, este mesajul de pe pagina de Facebook „Suporter Șoimii – Axiopolis Cernavodă“.

 
Sursa foto: Facebook (Axiopolis Cernavodă)
 
Citește și:
 

Axiopolis Cernavodă susține turul barajului de promovare în Liga a 3-a
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii