Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:47 29 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Axiopolis Cernavodă susține turul barajului de promovare în Liga a 3-a

ro

17 Jun, 2023 16:39 1576 Marime text
  • Axiopolis Cernavodă a câștigat detașat ediția 2022/2023 a Ligii a 4-a constănțene și, pentru al doilea an la rând, s-a impus și în faza județeană a Cupei României.


Campioana Ligii a 4-a de fotbal a județului Constanța, Axiopolis Cernavodă, susține sâmbătă, 17 iunie, de la ora 18.00, turul barajului de promovare în Liga a 3-a.

Formația antrenată de Petre Grigoraș întâlnește în dubla de la baraj echipa Victoria Gugești, campioana județului Vrancea, care găzduiește prima manșă. Returul este programat sâmbătă, 24 iunie, pe stadionul Ideal din Cernavodă.



„Clubul Sportiv Axiopolis Cernavoda pune la dispoziție transport, pentru suporterii care s-au înscris să mearga să își susțină echipa, în deplasarea din Județul Vrancea, comuna Gugesti! Autocarul va pleca la ora 13:00, de la Baza Sportivă Axiopolis Cernavodă, și va face aproximativ 3 ore pe drum! Se vor urca în autocar doar suporterii care sunt deja pe liste! Nu se pot face înscrieri la fața locului! Suporterii sunt așteptați în tricou negru. Forza, Șoimii Cernavodă!“, este mesajul clubului din Cernavodă.



Axiopolis a câștigat detașat ediția 2022/2023 a Ligii a 4-a constănțene și, pentru al doilea an la rând, s-a impus și în faza județeană a Cupei României. În meciul pentru trofeul Cupei, Axiopolis a întâlnit vicecampioana Sparta Techirghiol, partida jucându-se pe stadionul Ideal din Cernavodă. Axiopolis s-a impus cu 9-3 (4-2) și și-a menținut trofeul. Pentru gazde au marcat Moise (4 goluri), Petrescu (2), Agiveli (1), Andreescu (1) și Carabela (1). Golurile Spartei au fost marcate de Cătălin Ghiță, Robert Stan și Daniel Rusu. Anul trecut, în finala județeană a Cupei, echipa din Cernavodă a dispus, pe aceeași arenă, de CS Năvodari, scor 5-0.



PRECIZĂRI:

Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.


Sursa foto: Facebook (Axiopolis Cernavodă)


Citește și:

Axiopolis Cernavodă a câștigat din nou finala județeană a Cupei României



 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii