Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:34 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Axiopolis Cernavodă s-a reunit după vacanţa de iarnă. Nume noi în lotul de jucători

ro

21 Jan, 2020 00:00 4781 Marime text
Echipa de fotbal din seria secundă a Ligii a 3-a Axiopolis Cernavodă a încheiat ieri vacanţa de iarnă şi a demarat pregătirea pe 2020. Formaţia continuă activitatea sub conducerea unui colectiv tehnic format din Tiberiu Bălan - antrenor principal, Dobrin Chirilă - antrenor cu portarii şi Cristian Carapcea - preparator fizic.
 
La primul antrenament din noul an, au participat 21 de fotbalişti. În lotul de jucători sunt şi mai mulţi jucători noi faţă de efectivul care a încheiat turul de campionat.
 
Astfel, la echipă au revenit fundaşul Gheorghe Andrescu (fost căpitan al echipei, care a jucat până acum la Poseidon Limanu 2 Mai), atacantul Alexandru Moise (ultima data la Unirea Slobozia), fundaşul George Rusu şi mijlocaşul Mădălin Anton (care au jucat înainte la CS Medgidia). De asemenea, Tibi Bălan are sub comandă şi alţi jucători cunoscuţi, precum Rafael Stănescu, Tudorică, Licu sau Pacionel. Totodată, în lot sunt şi mai mulţi jucători în probe.
 
Axiopolis a încheiat prima parte a sezonului pe locul 13 (din 16 echipe), În 15 meciuri de campionat, echipa din Cernavodă a acumulat 12 puncte (după trei victorii, trei egaluri şi nouă eşecuri, golaveraj 17-41).
 
Sursa foto (cu rol ilustrativ): Facebook (Suporter Axiopolis Cernavodă)        
 
Citeşte şi:

Axiopolis Cernavodă se întăreşte pentru returul Ligii a 3-a

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii