Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:24 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Axiopolis Cernavodă se întăreşte pentru returul Ligii a 3-a

ro

17 Jan, 2020 00:00 4973 Marime text

Clasată pe locul 13 (din 16 echipe), la finele turului seriei secunde a Ligii a 3-a la fotbal, Axiopolis Cernavodă se întăreşte pentru partea secundă de campionat.


Astfel, la echipă revin atacantul Alexandru Moise (ultima data la Unirea Slobozia), stoperul George Rusu (care a jucat înainte la CS Medgidia), iar un alt fundaş, Gheorghe Andrescu (fost căpitan al echipei, care a jucat până acum la Poseidon Limanu 2 Mai), urma să semneze în seara zilei de joi, 16 ianuarie. Totodată, la reunirea formaţiei, care va avea loc luni, 20 ianuarie, sunt aşteptaţi alţi trei fotbalişti cunoscuţi, Tudorică, Licu şi Rafael Stănescu, cei care au evoluat şi la Farul Constanţa.


În 15 meciuri de campionat din sezonul 2019/2020, Axiopolis Cernavodă a acumulat 12 puncte (după trei victorii, trei egaluri şi nouă eşecuri, golaveraj 17-41), având un sezon dificil până acum. Astfel că echipa din Cernavodă vizează întărirea lotului, pentru urcarea în clasament.


Sursa foto: Facebook (Alexandru Moise)


Citeşte şi:

În Liga a 3-a, Poseidon Limanu 2 Mai a învins în deplasare Axiopolis Cernavodă

A treia victorie la rând Axiopolis Cernavodă s-a apropiat la două puncte de SSC Farul şi Progresul 1944 Spartac!

SSC Farul a remizat în deplasare cu Metalul Buzău. Liderul Progresul 1944 Spartac, învins în propriul fief de Axiopolis Cernavodă!

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii