Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:10 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Axiopolis Cernavodă Cristian Tranulea, vicecampion european la înot în ape înghețate (GALERIE FOTO + VIDEO)

ro

02 Feb, 2024 19:31 2236 Marime text


După titlul de vicecampion mondial la înot în ape înghețate, în proba de 50 m liber, pe care l-a obținut anul trecut, în Franța, la Samoens, constănțeanul Cristian Tranulea (23 de ani) a reușit performanța de a cuceri medalia de argint și la Campionatul European, întrecere care este în desfășurare în România, la Oradea.

Astăzi, 2 februarie 2024, sportivul de pe litoral (care e și antrenor de natație la Axiopolis Cernavodă) a făcut parte din ștafeta României 1 de 4X50 m mixt, care s-a clasat pe locul doi (cu 1:53:77), fiind depășită de podium de campioana Polonia (1:49.69), în timp ce pe locul trei s-a clasat Marea Britanie 5 (1:54.22).

Pentru România au înotat Andrei Enache (18 ani), Dragoș Ghile (20 de ani), Cristian Tranulea (23 de ani) și Deia Ana Kovacs (47 de ani).

Am simțit din plin presiunea, dar totodată am fost foarte montat pe ce aveam de făcut și a ieșit medalia! Au fost multe schimbări de lider, am fost câteva secunde chiar pe primul loc.... Atmosfera faina, prima cursă alaturi de dl. prof. dr. Petrescu... E prima cursă împreună și putem să avem o testare inițială în acest concurs!, a declarat Cristian Tranulea.


Duminică, 4 februarie 2024, Cristian Tranulea va evolua și la 50 m liber. 

Citește și:

Axiopolis Cernavodă
Cristian Tranulea ia startul la Campionatul European de Înot în Ape Înghețate. „Te așteptăm cu aurul!“ (VIDEO)
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Vezi toate STIRILE VIDEO!

Ti-a placut articolul?

Comentarii