Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:42 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Australia Simona Halep a învins numărul 1 mondial, în primul meci din 2021 al constănţencei

ro

29 Jan, 2021 13:53 3521 Marime text
  • Meciul Simona Halep - Ashleigh Barty a fost decis în supertiebreak.

Aflată în Australia, unde pregăteşte evoluţia de la primul turneu de Grand Slam al anului, Australian Open, Simona Halep a susţinut astăzi prima partidă din 2021.

A fost vorba de o întâlnire amicală, în cadrul turneului demonstrativ „A Day at the Drive“', de la Adelaide, în care campioana din Constanţa, a doua clasată în ierarhia mondială, s-a duelat cu australianca Ashleigh Barty cea care conduce ierarhia WTA.
 
După ce Barty a câştigat primul set cu 6-3, iar Simona pe al doilea, cu 6-1, s-a disputat un supertiebreak, pentru desemnarea câştigătoarei.

Aceasta a fost Simona, care a câştigat cu 10-8 în supertiebreak!

Fondurile strânse de la acest eveniment, găzduit de Memorial Drive Tennis Centre, vor fi donate Fundaţiei Tenisului Australian.
 
După acest meci, Simona Halep va participa la primul turneu oficial din noul an,  Gippsland Trophy, de la Melbourne, în care este cap de serie numărul 1.

În primul tur, constănţeanca are liber, iar în runda secundă va întâlni câștigătoarea din meciul Whitney Osuigwe (SUA, 18 ani, 162 WTA) - Anastasia Potapova (Rusia, 19 ani, 101 WTA). 

Sursa foto (cu rol ilustrativ): ZIUA de Constanţa
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii