Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:48 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Aur pentru Denisa Gheondea CSC Mihail Kogălniceanu, patru medalii la Campionatul Balcanic de Taekwondo WTF (galerie foto)

ro

27 Sep, 2016 00:00 8938 Marime text
Sportivii şi sportivele de la CSC Mihail Kogălniceanu care au participat, cu lotul naţional al României, la Campionatul Balcanic de Taekwondo WTF, de la Dupniţa (Bulgaria), au avut o evoluţie reuşită, urcând de patru ori pe podium.
 
CSC Mihail Kogălniceanu a avut în competiţie şapte reprezentanţi, care au fost însoţiţi de instructorul Marian Olteanu. Clubul din localitatea constănţeană a obţinut medalii prin Denisa Gheondea - aur la categoria -27 kg copii, Ştefania Popa - argint la categoria -29 kg cadete, Andreea Mocanu - argint la categoria +59 kg cadete şi Cosmin Alexandru - bronz la categoria -45 kg cadeţi. Ceilalţi membri ai delegaţiei constănţene, Eduard Olteanu (categ. -53 kg cadeţi), Teodora Grădinariu (categ. -49 kg junioare) şi Ancuţa Mihăilă (categ. -49 kg junioare), s-au clasat pe poziţia a cincea, pierzând greu în sferturi, unde un succes le asigura o medalie.
 
„A fost o competiţie dificilă, participând opt ţări, multe cu tradiţie în Taekwondo WTF. Pe lângă ţara gazdă şi România, nu au lipsit Turcia, Serbia, Muntenegru, Macedonia, Bosnia, dar şi Moldova. Noi suntem superiori la tehnică şi la abordarea unui meci, în vreme ce străinii fac diferenţa la pregătirea fizică. Sunt foarte mulţumit de evoluţia reprezentanţilor CSC Mihail Kogălniceanu. Am participat cu şapte sportivi şi am obţinut patru medalii, dintre care una de aur. Surpriza plăcută a fost Denisa Gheondea, care, aflată la prima competiţie internaţională, a devenit campioană balcanică. Noi, cei de la Mihail Kogălniceanu, am avut multe meciuri cu adversari din Bosnia, care sunt nişte luptători foarte agresivi. Per total, echipa României s-a descurcat foarte bine“, a declarat Marian Olteanu.
 
Colectivul tehnic al secţiei de Taekwondo WTF de la CSC Mihail Kogălniceanu este format din antrenorul Laurenţiu Palangă şi instructorii Marian Olteanu şi Anda Palangă. Pe lângă sprijinul pe care clubul sportiv îl primeşte din partea administraţiei locale de la Mihail Kogălniceanu (primar, Ancuţa Belu), sportivii apreciază şi ajutorul venit de la Primăria Nicolae Bălcescu (primar, Viorel Bălan).
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii