Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:14 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Atletul veteran Vasile Apetroaie, din Eforie Nord, pe locul întâi la semimaratonul „Porţile Deltei“, de la Tulcea (galerie foto)

ro

25 Sep, 2018 00:00 1884 Marime text
La categoria de vârstă +50 ani a semimaratonului „Porţile Deltei“, de la Tulcea, a participat şi veteranul Vasile Apetroaie, din Eforie Nord, care a alergat foarte bine în cei 21 de kilometri şi s-a clasat pe prima poziţie, cu timpul de 1:28:26.
 
În clasamentul general, această performanţă a fost a şaptea, însă toţi cei situaţi în faţa lui Vasile Apetroaie (52 de ani) au fost mult mai tineri decât acesta. Victoria atletului din Eforie Nord este cu atât mai preţioasă cu cât el vine după o accidentare, care l-a ţinut mai mult timp departe de pregătire şi de concursuri. „A fost o cursă în care am plecat cu reţinere, să nu recidiveze accidentarea, pe un teren destul de greoi, cu multă piatră şi slalom printre copaci, dar, până la urmă, a ieşit destul de bine. Am făcut cea mai bună cursă din acest an. Sigur, se putea şi mai bine, însă frica m-a ţinut puţin în loc“, a declarat Vasile Apetroaie.
 
Sursa foto: Facebook
 
Citeşte şi:
 
Tricolorul românesc, fluturat în Bulgaria Carmina Căpitanu, din Mangalia, a urcat pe podium la maratonul transfrontalier „Via Pontica“ (galerie foto)

Atletul veteran Vasile Apetroaie, pe locul trei la cursa de 10 kilometri de la Bucureşti

Traseu aventuros la Maratonul Mării Negre, din Bulgaria. Au tras din greu şi alergători dobrogeni (galerie foto)

Atleţii veterani Vasile Apetroaie, Vicenţiu Culea şi Gheorghe Romaşcanu au urcat pe podium la Campionatul Balcanic (galerie foto)
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii