Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:19 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Atleţii Alexandru Vişan şi Răzvan Grecu, din Constanţa, evoluează la Campionatul Mondial

ro

09 Jul, 2018 00:00 2917 Marime text
La Campionatul Mondial de atletism rezervat juniorilor 1, care se dispută la Tampere, în Finlanda, în perioada 10 - 15 iulie, Constanţa este reprezentată de Alexandru - Florin Vişan (LPS „Nicolae Rotaru“ - CS Farul; antrenoare, Carmen Botea) şi Răzvan Grecu (CSS1 - CS Farul; antrenor, Daniel Cojocaru), care vor concura în proba de triplusalt. Din delegaţia tricoloră deplasată la Mondial fac parte şi antrenorii lor.
 
Recent, cei doi atleţi au urcat pe podium la Campionatul Naţional de juniori 1, Vişan cucerind aurul, cu 16,22 m (nou record personal), iar Grecu fiind medaliat cu bronz (cu 15,25 m). Podiumul de la această probă a fost exclusiv constănţean, vicecampion al României devenind Marian Petre (CS Farul - LPS „Nicolae Rotaru“; antrenor, Alin Larion), cu 15,32 m, nou record personal.
 
La Gyor, în Ungaria, s-a disputat Campionatul European de juniori II, la care a concurat şi Robert Sebastian Bârsă (LPS „Nicolae Rotaru“ - CS Farul; antrenoare, Niculina Chiricuţă). Înscris în probele de 100 m şi 200 m, Bârsă a luat startul întâi la 100 m, în calificări, dar, după zece metri alergaţi, a fost nevoit să se oprească problema medicală pe care o avea înainte de concurs acutizându-se. Din această cauză, Robert Bârsă nu a mai concurat apoi la 200 m.   
 
Sursa foto: Facebook  
 
Citeşte şi:
 
„Sus, sus, tot mai sus!“ Podium constănţean la Naţionalele de atletism. O afacere în familie, cu recorduri personale! (galerie foto)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii