Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
20:26 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ascultă melodiile lui Marcel Pavel Simona Halep ar urmări un meci Federer - Nadal alături de actorul Gerard Butler

ro

27 Jun, 2014 00:00 3051 Marime text
A treia jucătoare de tenis a lumii, constănţeanca Simona Halep a intrat în pielea unui simplu suporter la Wimbledon şi a povestit cum ar arăta pentru ea, ca fan, ziua perfectă la turneul londonez. Intervievată de Cara Robinson în cadrul Live@Wimbledon, Simona a povestit că şi-a început ziua liberă de după victoria din runda inaugurală, cu brazilianca Teliana Fereira, ascultând melodia lui Marcel Pavel „M-am îndrăgostit lulea“.

La micul dejun, sportiva a mâncat clătite, şuncă cu brânză şi un croissant cu ciocolată: „Îmi place foarte mult ciocolata“, mărturiseşte Simona. Ca spectator la Wimbledon, tânăra de 22 de ani s-ar îmbrăca în ton cu moda turneului. „Bineînţeles, aş purta ceva alb, pentru că e culoarea tradiţională. Aş purta blugi albi, un tricou alb cu ceva roz şi pantofi roz“, a dezvăluit tenismena. Dacă ar fi să ajungă cu maşina la Wimbledon, Simona a spus că ar folosi un Range Rover Sport, un asemenea bolid deţinând şi ea. „Îmi place Range Rover Sport, e mare şi mă simt în siguranţă în ea“, a spus jucătoarea de tenis, care a venit cu această maşină şi la festivitatea de la Universitatea „Ovidius“ din Constanţa, unde a fost premiată. Întrebată la ce meci ar alege să se uite, ca spectator, la Wimbledon, Simona s-a oprit la o partidă a elveţianului Roger Federer. „Mi-ar plăcea să văd un meci al lui Federer, pe terenul central. Îmi place stilul său de tenis. Am multe de învăţat de la el“, a răspuns numărul trei mondial. Adversarul lui Federer din acea partidă? Bineînţeles, Rafael Nadal. „E greu de spus cine ar câştiga. În trecut, Federer domina aceste dueluri, acum se impune mai des Nadal. Oricum, aş vrea să câştige Federer“, a mai spus Simona.

Îi place să prepare clătite

Tânăra jucătoare este fan şi al actorului scoţian Gerard Butler, astfel că, atunci când Cara Robinson s-a interesat alături de cine ar vrea Simona să urmărească duelul epic Federer - Nadal la Wimbledon, răspunsul a venit imediat: „Gerard Butler. Îmi place cum arată“. În capitala Londrei, Simona se dă în vânt după căpşunile cu frişcă şi după clătite, pe care, când este acasă, îi place să şi le prepare. „În general, mănânc cam de toate. Nu e bine, dar îmi place“, a arătat jucătoarea. În prima sa seară liberă la Wimbledon, Simona a luat cina la un restaurant „foarte drăguţ“, unde a mâncat friptură de vită argentiniană.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii