Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:30 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Aproape de aur! La WTT Youth Star Contender Otocec 2022, constănțeanca Bianca Mei-Roșu nu s-a oprit decât în finală

ro

05 Apr, 2022 00:00 2110 Marime text
 

 
  • În ultimul act, Bianca Mei-Roșu s-a duelat cu Hana Goda, din Egipt.
 
La întrecerea internațională de tenis de masă WTT Youth Star Contender Otocec 2022, din Slovenia, lotul României de juniori a obținut cinci medalii, iar una dintre ele, cea mai strălucitoare, a fost adusă de Bianca Mei-Roșu, de la LPS „Nicolae Rotaru“ Constanța. 
 
România a cucerit patru medalii de bronz și una de argint, aceasta din urmă revenindu-i Biancăi, în proba individuală de la categoria de vârstă Under-15. „Bianca nu a avut probleme până în finală și a dominat toate întâlnirile din grupă și de pe tabloul principal. În finala cu Hana Goda, din Egipt, sportiva noastră a început cu dreptul, scor 1-0, dar adversara a revenit și a închis ultimul act cu 3-1“, este mesajul Federației Române de Tenis de Masă.
 
Până în ultimul act, sportiva constănțeană a înregistrat rezultatele:
 
• în semifinale - Bianca Mei-Roșu - Natalia Bogdanowicz (Polonia) 3-0
• în sferturi - Bianca Mei-Roșu - Josephina Neumann (Germania) 3-0
• în optimi - Bianca Mei-Roșu - Shriya Anand (India) 3-0
 
Grupa 2: 1. Bianca Mei-Roșu - 6p, 2. Lilou Massart (Belgia) - 5p, 3. Nina Darovcova (Slovacia) - 4p, 4. Ana Gergek (Slovenia) - 3p.
- Bianca Mei-Roșu - Lilou Massart 3-1
- Bianca Mei-Roșu - Nina Darovcova 3-1
- Bianca Mei-Roșu - Ana Gergek 3-0.
 
La dublu feminin U-15, Bianca Mei-Roșu și Natalia Bogdanowicz (Polonia) s-au oprit în sferturi, după 2-3 cu Eireen Kalaitzidou / Faustyna Stefanska (Germania).
 
Bianca a evoluat și la o categorie superioară de vârstă, Under-19, la simplu, atingând faza sferturilor, în care a cedat cu 0-3 în duelul cu Yashaswini Ghorpade (India). În concursul U-19 a concurat și o altă reprezentantă a LPS „Nicolae Rotaru“ Constanța, Elena Zaharia, care, atât la simplu, cât și la dublu feminin, a disputat sfert de finală. La simplu, a fost eliminată de Diya Chitale (India), scor 3-0, în timp ce la dublu a avut-o coechipieră pe Anna Brzyska (Polonia), iar cele două au cedat cu 2-3 în fața cuplului Agathe Avezou / Clea De Stoppeleire (Franța).           
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Sursa foto: Facebook (Federația Română de Tenis de Masă)
 
Citește și:
 
Tenis de masă
Constănţencele Elena Zaharia şi Bianca Mei-Roşu, medaliate şi la WTT Youth Star Contender Tunis 2022
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii