Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:38 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Apel al comunităţii de ciclişti din Constanţa. Victor Bănescu are nevoie urgentă de sânge. Va suferi o operaţie importantă

ro

18 Oct, 2021 00:00 2751 Marime text

 
  • În vârstă de 63 de ani, Victor Bănescu este preşedintele Clubului Judeţean de Ciclism Constanţa.
  • Pentru cei care pot dona, întâlnirea este luni dimineaţă, la ora 8.00, în faţa Centrului de Transfuzii Sanguine din Constanţa (str. Nicolae Iorga nr. 85).
  • Victor Bănescu va fi operat marţi, 19 octombrie.
  
Victor Bănescu (63 de ani), preşedintele Clubului Judeţean de Ciclism Constanţa, se confruntă cu probleme de sănătate, care necesită o intervenţie chirurgicală importantă. În această situaţie, este nevoie de sânge, iar comunitatea de biciclişti / ciclişti din Constanţa a făcut un apel adresat celor care ar putea dona sânge.
 
„E nevoie urgentă se sânge!

Prietenul nostru Victor Banescu, preşedinte al Clubului Judeţean de Ciclism Constanţa, are nevoie urgent de sânge.

Marţi va fi supus unei operaţii extrem de importante pentru viaţa şi sănătatea sa, iar medicii de la Spitalul Militar Constanţa au transmis că, pentru a face operaţia, trebuie să mergem luni dimineaţă la Centrul de Transfuzii Sanguine din Constanţa, pentru a dona sânge pentru Domnul Bănescu.

Domnul Victor este într-o situaţie destul de rea şi, prin intermediul nostru, cel al comunităţii de biciclişti / ciclişti din Constanţa, trebuie să fim alături de el şi să mergem în număr cât mai mare luni dimineaţă să donăm sânge pentru dânsul.

Pentru cei interesaţi şi care pot dona, haideţi să ne vedem luni dimineaţă, la ora 8.00, în faţa Centrului de donare din Constanţa, pentru a-l ajuta pe domnul Bănescu.

Cei care vor dona sânge vă rugăm să menţionaţi la asistente numele Victor Bănescu - Spitalul Militar, pentru ca sângele donat de către voi să ajungă la domnul Bănescu pentru a fi operat marţi.

Sănătate multă îţi dorim, nea Victor, şi suntem alături de tine în aceste momente. Fii puternic şi vom reveni mai puternici după această încercare!“, este mesajul de pe pagina de Facebook „Tomis Bike Constanţa“.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Sursa foto: ZIUA de Constanţa

 
Citeşte şi:
 
Este ziua mondială a bicicletei. Mesajul președintelui Clubului de Ciclism Bilal 2000 Constanța
„Ciclismul are o influență importantă în încetinirea procesului de îmbătrânire“


Cupa Mării Negre la ciclism, la final
Victor Bănescu - „Pentru a avea viitor, trebuie să ne ocupăm de prezent”
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii