Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:00 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Alexandru Mitriţă, jucătorul meciului România - Norvegia, i-a dăruit tricoul său unui mic fotbalist de la Metalul Constanţa (galerie foto)

ro

18 Oct, 2019 00:00 3003 Marime text
Printre cluburile de pe litoral care au participat cu copii la meciul de fotbal România - Norvegia 1-1, din preliminariile Campionatului European 2020, s-a numărat şi Metalul Constanţa.
 
În urma unei sancţiuni dictate de UEFA, partida s-a disputat în tribune doar cu copii sub 14 ani, cărora le-a fost permis accesul gratuit, alături de însoţitorii lor. Au fost 29.854 de copii la meci, inclusiv de la unităţi de învăţământ şi cluburi sportive din Constanţa. „Asistenţa înregistrată reprezintă recordul all-time pentru un meci UEFA disputat având în tribune doar copii!“, a informat Federaţia Română de Fotbal. Copiii au creat o atmosferă deosebită, iar momentul intonării imnurilor naţionale a fost unul emoţionant, „Deşteaptă-te române!“ răsunând superb din atâtea glasuri de copii. 
 

„Editriţă! Lucky 20!“

 
Toţi micii spectatori de la acest meci au rămas cu amintiri de neuitat, iar pentru un fotbalist de la Metalul Constanţa, Eduard Bratu (născut în 2012; antrenor, Florin Bumb), evenimentul a fost de vis, micul jucător întorcându-se la Constanţa cu tricoul celui mai bun jucător al meciului, marcatorul golului tricolorilor, Alexandru Mitriţă, care joacă la echipa din SUA New York City! „Tricoul celui mai bun jucător român din partida România - Norvegia i-a fost dăruit unui micuţ jucător de la Metalul Constanţa. Mulţumim, Alexandru Mitriţă! Norocosul este Bratu Eduard (2012)“, se arată pe pagina de Facebook a FC Metalul Constanţa. „Norocosule!“, „Super-tare!“, „Editriţă!“ sau „Lucky 20! Să ajungi la fel de bun ca idolul tău! Mult succes!“, au fost câteva dintre mesajele apropiaţilor micului fotbalist. 
 

A lăcrimat de bucurie 

 
„În jur de 40 de copii de la Metalul Constanţa au fost pe stadion la acest meci. A fost o ambianţă foarte frumoasă, păcat de scor, că nu a câştigat România. Mitriţă i-a oferit tricoul special lui Eduard Bratu, care era uşor de remarcat între cei care-l solicitau, avea prim-planul şi era şi cel mai mic. Oricum, Eduard avea şi un marker la el, pentru un autograf de la Mitriţă. Puştiul a fost foarte fericit că a primit tricoul, a şi lăcrimat de bucurie“, a declarat Florin Bumb.
 
Imaginile au fost preluate de pe pagina de Facebook „FC Metalul Constanța“.     
 
Citeşte şi:
 
 
 
 
 
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii