Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:08 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

FC Viitorul joacă sâmbătă în „vulcanul“ de la Craiova. Între cele două echipe au ieşit mereu meciuri frumoase

ro

22 Sep, 2018 00:00 1747 Marime text
FC Viitorul susţine sâmbătă, 22 septembrie, de la ora 21.00, meciul din etapa a noua a Ligii 1, întâlnind în deplasare CSU Craiova. Înaintea celor două partide de ieri din rundă, FC Viitorul se afla pe locul şase, cu 13 puncte, iar echipa din Bănie ocupa poziţia a opta, cu 11 puncte.
 
„Va fi un meci frumos, din toate punctele de vedere: adversar, public, stadion. Orice jucător şi-ar dori să joace într-o aşa atmosferă. Sperăm să facem un meci foarte bun. Adversarul e redutabil, iar noi trebuie să ne ridicăm la nivelul şi la spiritul său, ca să putem veni acasă cu un rezultat pozitiv. Dintre absenţele Craiovei, Mitriţă e un jucător important şi într-o formă foarte bună, dar au jucători care să-l înlocuiască. Antrenorul adversarilor schimbă foarte mult jucătorii şi sistemele, ne gândim la aceste aspecte înainte de meci. Vrem să ne luptăm de la egal la egal cu Craiova, să încercăm să fim mai iuţi ca adversarul. Vom vedea. Între noi şi ei au ieşit tot timpul meciuri frumoase. E o partidă de urmărit. Suntem în formă, dar conştientizăm că vom avea o misiune dificilă“, a spus Gică Hagi, managerul tehnic al FC Viitorul.
 
De loc din Craiova, tânărul internaţional al echipei de pe litoral Tudor Băluţă a precizat: „Meci greu, Craiova are echipă bună, a legat câteva rezultate pozitive în debutul de sezon. Sperăm să facem însă un meci bun, iar la final să scoatem un rezultat pozitiv. E un sentiment plăcut să joc din nou acasă. Cu siguranţă, voi avea familia şi prietenii alături. Pe de altă parte, e un meci ca oricare altul, din care îmi doresc victoria noastră“.
 
Atacantul Denis Drăguş, debutant, de curând, la Naţionala mare a României, este de părere că va fi o partidă frumoasă, ca toate cele dintre Craiova şi Viitorul. „Suntem două echipe cărora le place să atace şi să joace fotbal. Vrem să câştigăm. Am un moral ridicat după echipa naţională. Sper să o ţin tot aşa şi să demonstrez că merit să fiu convocat şi în continuare“, a precizat Drăguş.
 
Sursa foto: FC Viitorul
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii