Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
20:20 29 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Al-Sharjah anunţă Cosmin Olăroiu numit în funcţia de antrenor principal

ro

11 Nov, 2021 12:40 1542 Marime text

  • Potrivit comunicatului difuzat de Sharjah FC, Olăroiu şi-a pus semnătura pe un contract valabil pentru următoarele două sezoane, urmând să preia noua sa funcţie săptămâna viitoare.
Clubul Al-Sharjah, din Emiratele Arabe Unite, a anunţat, miercuri seară, 10 noiembrie, numirea lui Cosmin Olăroiu în funcţia de antrenor principal.

Potrivit comunicatului difuzat de Sharjah FC, Olăroiu şi-a pus semnătura pe un contract valabil pentru următoarele două sezoane, urmând să preia noua sa funcţie săptămâna viitoare.

Olăroiu (53 ani), al cărui nume a fost vehiculat în ultima perioadă şi în legătură cu postul de selecţioner al României, în cazul plecării lui Mirel Rădoi, s-a despărţit în luna februarie de formaţia Jiangsu Suning, cu care a câştigat campionatul Chinei în 2020, scrie agepres.ro. 

Tehnicianul român revine, astfel, în campionatul Emiratelor Arabe Unite, unde a mai antrenat echipele Al Ain şi Al Ahli. El a mai activat, de asemenea, în zona Golfului la Al Hilal (Arabia Saudită) şi Al Sadd (Qatar), conducând pentru o scurtă perioadă şi selecţionata Arabiei Saudite.

Sursa foto: Instagram/Cosmin Olăroiu

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii