Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:56 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Lacatus, noul antrenor al Vasluiului

ro

28 Sep, 2009 22:49 1054 Marime text

lacatus-salutand.jpgFostul internaţional Marius Lăcătuş va fi instalat în funcţia de antrenor principal al grupării FC Vaslui, după ce a ajuns la un acord în această după-amiază cu patronul Adrian Porumboiu.

Liber de contract, tehnicianul s-a prezentat la arena vasluiană, acolo unde Porumboiu l-a prezentat jucătorilor în vestiar. Acesta a urmărit antrenamentul echipei, care va fi condus pentru ultima oară de Dorin Zotincă.

În vârstă de 45 de ani, Marius Lăcătuş a antrenat ultima oară Steaua, deunde a plecatîn primăvară, iar în cariera sa a mai pregătit FC Naţional, Oţelul Galaţi, FC Braşov, Ceahlăul, Inter Gaz şi UTA. El a mai fost secund la naţionala României şi a statului Panama.

FC Vasluia rămas fără antrenor principal în urmă cu o săptămână, după ce Cristian Dulca a fost demis, iar locul său a fost luat temporar de secundul Dorin Zotincă. În ultimele două partide, formaţia vasluiană a învins Chimia Brazi, scor 5-0, în 16-imile Cupei României, şia pierdut, scor 0-2, cu Unirea Alba Iulia, în campionat.

După primele 8 etape, formaţia moldoveană ocupă locul 11 în clasament, cu 10 puncte. FC Vaslui a pierdut ultimele trei partide deşi la începutul sezonului patronul formaţiei anunţase ca obiectiv titlul de campioană.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii