Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:32 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Fotbal (scandal) Defoe, prins la sex... in masina

ro

18 Apr, 2010 23:59 1586 Marime text

defoe_18_04.jpgInternaţionalul englez al echipei Tottenham Hotspur, Jermain Defoe, riscă să fie condamnat la închisoare pentru că a fost surprins făcând sex în maşină, în apropierea unui loc în care se jucaumaimulţi copii, informează News of the World, citat de Mediafax.

Potrivit sursei citate, incidentul a avut loc marţi seară, cu doar o zi înainte de meciul cu Arsenal Londra, scor 2-1, din campionatul Angliei. Fotbalistul a fost văzut plecând de la locuinţa sa din Cuffley, la ora 20.00, şi îndreptându-se spre o maşină parcată în apropiere. Jucătorul a intrat în maşină şi i-a arătat tinerei în vârstă de 20 de ani care se afla lavolansă conducă spre o zonă rezidenţială de lux, din apropiere. Ajunşi în zona respectivă, cei doi au parcat, după care au trecut pe bancheta din spate a maşinii. La nici 100 de metri de maşină, se jucau şapte-opt copii.

Defoe, care susţinea că încearcă să fie unmodelpentru ceilalţi, riscă să ajungă acum la închisoare pentru că a dat dovadă de "comportament obscen" într-un loc public. Pentru un astfel de caz, pedeapsa maximă ar fi de şase luni de închisoare.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii