Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:13 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ziua Copilului Baloane colorate, jucării şi un meniu deosebit, oferite de Arimex Comexim 2000 SRL micuţilor pacienţi din Constanţa (galerie foto)

ro

02 Jun, 2018 00:00 2448 Marime text
Micuţii pacienţi internaţi la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Constanţa şi la Spitalul Municipal de Boli Infecţioase Constanţa au avut parte de mai multe surprize frumoase, oferite de Arimex Comexim 2000 SRL. Astfel, Ziua Copilului a fost sărbătorită într-o atmosfera magică la cele două unităţi sanitare.
 
Echipa Arimex Comexim 2000 SRL, cea care se îngrijeşte de hrana de zi cu zi a pacienţilor de la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Constanţa, secţiile de la Agigea, Eforie, Palazu, Dermato-Venerice, de la Spitalul Municipal de Boli Infecţioase Constanţa şi de la Spitalul CFR, nu a uitat de sărbătoarea de 1 Iunie, Ziua Internaţională a copiilor.
 
Pentru ca micuţii bolnavi să uite de boală, de suferinţă şi de tristeţe, societatea Arimex Comexim 2000 SRL şi Asociaţia „Suflete deschise“ au luat chipul personajelor de poveste şi le-au oferit o mulţime de surprize. Cu toţii au primit dulciuri şi fructe, încurajări, mângâieri multă dragoste, dar şi urări de „La mulţi ani!“. Şi, spre mai marea lor încântare, au primit şi jucării: băieţeii - câte o ambulanţă, iar fetiţele - câte un iepuraş.
 
Personajul Albă că Zăpada i-a vizitat pe micuţii pacienţi, apoi i-a distrat, transformându-i în clovni pe băieţi, iar pe fete în prinţese, împărţindu-le tuturor baloane în formă de inimioară. Personajele de poveste le-au mai dăruit copiilor mingi, trompete şi coroniţe argintate cu pietricele colorate.
 
În plus, cei mici au fost răsfăţaţi şi cu un meniu special de echipa Arimex Comexim 2000 SRL. Micuţii pacienţi au servit crenvurşti din piept de pui, brânză calcica, unt, miere, iaurt, cremă junior, parizer din piept de pui, borş de pui cu tăieţei, supă de pui cu cartofi, dovlecel umplut cu carne şi smântână, mâncărică de mazăre cu carne de purcel sau cu friptura de pui, cartofi gratinaţi cu friptură de pui la tavă, mămăliguţă cu brânză de vaci şi smântână, banane, mere, prăjituri, iaurt cu căpşuni şi budincă de orez cu zmeură.
 
„Fă fericit un copil necăjit! Fiţi buni! Faceţi bine! Desăvârşiţi binele! Acesta este îndemnul nostru pentru toţi creştinii. 1 Iunie este Ziua Internaţională a Copilului, ziua în care îi sărbătorim pe cei mici. Această frumoasă sărbătoare trebuie să ne reamintească despre responsabilitatea noastră, a maturilor, faţă de copii, dar, de fapt, faţă de viitorul nostru.
 
Trebuie, deci, să fim preocupaţi în permanenţă de atenta formare a tinerelor caractere, de educarea morală, sănătoasă, a tinerei generaţii, mai ales în conjunctura actuală, când copiii sunt asaltaţi de anturaje şi de fel de fel de tentaţii din ce în ce mai periculoase şi mai provocatoare, pe care nu le pot birui singuri. Investind şi având grijă de ei, învăţându-i să trăiască frumos, să fie buni, să zâmbească, cu siguranţă, mai târziu vom putea zâmbi şi noi“, a transmis Vergil Drăghici, administrator al SC Arimex Comexim 2000 SRL.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii