Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:32 23 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Vreţi să deschideţi o afacere? Ofertă generoasă de spaţii comerciale în Constanţa (galerie foto)

ro

11 Feb, 2014 00:00 2307 Marime text
Spaţii comerciale, spaţii pentru restaurante şi cafenele, spaţii pentru birouri sau showroom-uri. Toate fac parte din oferta pieţei imobiliare constănţene pentru cei care vor să deschidă o afacere. Astfel, puteţi deveni proprietarul unii magazin sau al unui restaurant dacă dispuneţi de sumele cerute de către vânzător. În rândurile de mai jos vom prezenta câteva dintre ofertele de spaţii comerciale scose la mezat, care pot fi găsite pe siteurile specializate.
 
Spre exemplu, un spaţiu comercial cu o suprafaţă de 72 m, cu vitrina de 6 metri, grup sanitar şi intrare pentru clienţi poate fii achiziţionat pentru suma de 55.000 de euro. Spaţiul este amplasat în spatele complexului din strada Unirii şi este ideal pentru showroom, comerţ cu amănuntul, salon cosmetica, birouri.
 
Cu 225.000 euro se vinde un imobil ideal clinică, after-school, birouri. Clădirea dispune de o terasă, 4 grupuri sanitare, două garaje, 8 camere. Suprafaţa construită este de 725 mp, suprafaţa terasei - 30 mp şi suprafaţa curţii - 150 mp. Imobilul este situat pe în zona Universităţii Ovidius de pe bulevardul Mamaia.
 
Dacă vreţi să deschideţi o afacere în Peninsulă puteţi achiziţiona un imobil D+P+2E, la preţul de 165.000 euro. Clădirea se află pe bulevardul Tomis, în vecinătatea Famous, Cin-Cin, Primărie şi reprezintă un proiect din 1980, consolidat şi renovat în 2010.Terenul are o suprafaţă de 62,07 mp în proprietate, construcţia se afla pe 100% din teren. Parterul şi demisolul au o suprafaţă de 71,86 mp, cu vitrina de 4 ml şi deschidere pe bulevardul Tomis. Etajul unu are o suprafaţă de 48,5 mp, are 2 camere, un grup sanitar şi 2 balcoane. Etajul 2 are aceeaşi compartimentare ca şi etajul 1 şi un balcon de 3,85 mp. Construcţia este realizată pe o structura de fier beton, având posibilitatea amenajării unei terase superioare pe întreaga suprafaţă. Este o oportunitate de investiţie excelentă, pentru dezvoltarea unei afaceri proprii pe Bd. Tomis, în noul proiect de amenajare a Peninsulei şi Pieţei Ovidiu.
 
Un alt spaţiu comercial se vinde la preţul de 800.000 de euro. Spaţiul comercial se află la parterul unui ansamblu rezidenţial proiect 2011 din Tomis Nord, în apropierea complexului comercial Badea Cârţan. Acesta are o suprafaţă de 100 mp, un grup sanitar, o vitrină de 8 m şi este conectat la gaze. Fiind compartimentat open-space se poate configura. Acest spaţiu este pretabil cafe bar, alimentară, magazin desfacere produse alimentare şi nealimentare, dar şi ca spaţiu de birouri.
 
În Mamaia este de vânzare un restaurant-terasă de 260 de locuri, situat chiar pe faleză, pe un teren de 1068 mp. Preţul cu care poate fi achiziţionat bunul imobil este de 800.000 de euro. Este vorba despre un restaurant terasă, aflat în nordul staţiunii Mamaia, pe faleză. Construcţia este de tip parter de 443 mp, zidărie BCA, şarpantă din lemn, pardoseli din gresie, pereţi placaţi cu faianţă. Complexul dispune de restaurant cu bucătărie şi bar ce conţin bucătărie caldă/rece, spălător, camere tranşat carne/peste, magazie, 2 spaţii comerciale, 2 camere personal, birou, vestiare, bar de plajă. Terasa are 288 mp, mobilier din lemn, 40 mese, umbrare, foişor amenajat pentru formaţii- spectacole live, palmieri, plante decorative. Întregul complex este în funcţiune din 2005.
 
Pe strada Ştefan cel Mare se vinde un imobil, clădire monument D+P+2E, ideal centru comercial! Preţul de vânzare este de 275.000 de euro. Imobilul este situat direct la aleea de promenadă,are o suprafaţă de 1.658 mp construiţi, suprafaţa utilă 1.382 mp, suprafaţă desfăşurată 1.420 mp. Demisolul şi parterul sunt în suprafaţă totală de 597 mp, demisolul 210 mp, parterul 387 mp. Etajele I şi II au cate 397 mp fiecare, la care se adaugă câte 2 balcoane. Etajele I şi II au câte 20 de camere, 8 grupuri sanitare, scara interioară, 4 terase. Imobilul dispune de centrală pe gaz. Proprietatea este situată în imediata vecinătate a magazinelor Vodafone, Orange, Rcs-Rds, Romtelecom, ProCredit Bank, BRD, Policlinica 2, Carrefour-Antoniadis. Fostul restaurant Marea Neagră, aşa cum a fost denumit înainte de 1989, reprezintă o oportunitate de investiţie.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii