Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:14 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Video Mariana Gâju, primarul comunei Cumpăna, mesaj emoționant de 8 martie pentru toate femeile

ro

08 Mar, 2021 00:00 2273 Marime text
  • Mariana Gâju a transmis un mesaj emoționant pentru toate femeile, cu ocazia zilei de 8 martie
 
Primarul localității constănțene Cumpăna, Mariana Gâju, a transmis un puternic mesaj pentru toate domnișoarele și doamnele, cu prilejul sărbătorii de 8 Martie – Ziua femeii.
 
 
„Nu trebuie să vorbesc eu despre importanța femeii, ci spun doar atât, cu suflet – femeia aduce echilibru în sufletul familiei, nu pentru că doar dă viață, nu pentru că îngrijește copiii, îngrijește soțul, își îngrijește frații și nu-și uită niciodată părinții. Aceasta este femeia, acasă. Femeia, în societate, acolo unde muncește, când are înțelepciunea de a aprecia munca și efortul colegilor bărbați, este efectiv echilibru. Suflet și echilibru!
 
Pentru mine, munca alături de colegii bărbați îmi dă echilibru. Munca alături de colegii bărbați îmi dă spor, îmi dă credință, că ceea ce facem, facem în egală măsură pentru oameni, și nu separat femeie, separat bărbat. Însă, femeilor, e luna martie, le doresc tot binele din lume, le doresc sănătate și le doresc să aibă încredere în ceea ce fac, în ceea ce gândesc pentru apropiați și, cel mai mult, pentru toți cei care nu au avut întotdeauna încredere în femei. Vă iubim, vă respectăm și vă spunem la mulți ani, tuturor doamnelor și domnișoarelor, oriunde v-ați afla!”, a spus Mariana Gâju.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii