Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
00:40 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Urmărirea ca în filme (video)

ro

22 Feb, 2011 00:00 2215 Marime text
Impuscaturi_1.jpgFocuri de armă şi urmărire ca în filme în judeţul Constanţa. Oamenii legii din Cumpăna au încercat să oprească un autoturism pentru a-l legitima pe şofer, însă acesta a apăsat cât a putut de tare pedala de acceleraţie. Poliţiştii au pornit în urmărirea maşinii, care a ajuns în localitatea Valu lui Traian, s-a întors apoi în Constanţa şi şi-a continuat drumul spre Eforie Nord, acolo unde s-a încheiat totul.

Ceea ce ar fi trebuit să fie un control de rutină s-a transformat brusc într-o scenă demnă de filmele de acţiune. Poliţiştii din Cumpăna au încercat să oprească un autoturism, însă şoferul acestuia a apăsat la maximum pedala de acceleraţie. Oamenii legii au pornit în urmărirea maşinii, care a ajuns la Valu lui Traian şi de acolo în Constanţa. Pentru că au văzut că nu reuşesc să pună capăt cursei nebuneşti, poliţiştii au apelat la ajutorul colegilor de la Rutieră. Mai multe echipaje au pornit în urmărirea celor doi tineri aflaţi în autoturism, iar poliţiştii au tras opt focuri de armă asupra maşinii fugarilor. Din fericire, aceştia au renunţat şi în localitatea Eforie Nord s-a reuşit imobilizarea acestora.

Sincron. Insp. Gelu Manolescu, purt.cuv. IPJ Cta. - in portbagajul masinii s.au gasit mai multe bidoane care miroseau puternic a combustibil si pe care acestia le-ar fi folosit la furat

Atât şoferul, care nu deţine permis de conducere pentru nici o categorie de autovehicule, cât şi pasagerul din dreapta sunt cercetaţi acum în stare de libertate pentru conducere fără permis, dar şi pentru încredinţarea cu bună ştiinţă a unui vehicul unei persoane care nu posedă permis.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii