Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
22:16 04 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Important Unde pot suna constănţenii dacă au cumpărat produse alimentare alterate

ro

27 Apr, 2019 12:09 2087 Marime text
Inspectorii sanitar-veterinari constănţeni asigură permanenţa la nivelul DSVSA Constanţa şi CSVSAO, inclusiv în zilele de sâmbătă şi duminică. Consumatorii pot sesiza orice aspect privind nereguli în domeniul siguranţei alimentelor, respectiv:  0786.577.007; 0241.682.417 sau fax.0241.682.119.

În toate pieţele agroalimentare, administraţia pieţelor va asigura condiţii optime pentru depozitarea şi valorificarea  cărnii de miel/ied, a produselor lactate şi ouălor provenite de la producătorii particulari; DSVSA Constanţa asigurând personal sanitar veterinar specializat pentru asigurarea unui nivel ridicat de siguranţă alimentară şi protecţie a cetăţenilor. 

Este permisă sacrificarea mieilor în abatoarul autorizat sanitar-veterinar pentru sacrificarea de porcine sau bovine – SC Carnob SRL din localitatea Lumina. Aceste cărnuri pot fi comercializate în toate unitățiile autorizate/înregistrate sanitar-veterinar însoțite de certificate de sănătate publică veterinară. DSVSA Constanța interzice comercializarea produselor și alimentelor de origine animală și nonanimală în spații improvizate, nesupuse controlului sanitar veterinar, sau în sistem de vânzare stradal, în care nu este asigurată o temperatură și o stare de igienă corespunzătoare.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii