Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
00:24 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Un nou număr al publicaţiei „Cuvântul scris“, editată de Asociaţia “Suflete deschise” şi Arimex Comexim 2000 (document)

ro

22 Jul, 2019 00:00 2695 Marime text
Săptămâna trecută, a apărut un nou număr al publicaţiei editate de Asociaţia „Suflete deschise” – „Cuvântul scris, cuvântul care zideşte“ (publicaţia nr. 231 /2019).
 
În Vinerea Mare a anului 2015, Asociaţia „Suflete deschise” a realizat, în colaborare cu SC Arimex Comexim 2000 SRL, „Cuvântul scris”, o publicaţie dedicată celor bolnavi. Publicaţia editată de Asociaţia „Suflete deschise” este redactată săptămânal, cu sprijinul Danielei Ghioc şi al lui Petre Preda, fiind oferită gratuit pacienţilor internaţi în spitalele constănţene. Astfel, pacienţii aflaţi în spitale primesc, pe lângă hrană trupească, şi hrană spirituală.
 
„Cuvântul scris” este un mesaj adresat tuturor creştinilor şi promovează învăţături de credinţă şi care prezintă teme de actualitate spirituală. Este o publicaţie dedicată oamenilor suferinzi, prin care aceştia sunt invitaţi să intre în lumea minunată a dragostei lui Iisus. Publicaţia este dedicată mai ales persoanelor care nu pot ajunge la Biserică Duminica sau în oricare altă zi. „Cel aflat în suferinţă, pe patul spitalului, are mai mult timp să reflecteze, să mediteze la viaţa lui, la problemele pe care le are, iar «Cuvântul scris» este medicamentul care ajuta la tămăduire sufletească şi trupească, mângâie şi alina sufletele celor bolnavi, le da putere să spere, să iubească şi să ierte”, a declarat Daniela Ghioc, preşedinte al Asociaţiei Suflete deschise.
 
În secţiunea Documente puteţi consulta noul număr al publicaţiei Cuvântul scris.
 
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii