Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
22:56 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Un nou eveniment organizat de CCINA Preţuri mici, ofertă variată, la ediţia jubiliară a Târgului de Îmbrăcăminte şi Încălţăminte TINIMTEX

ro

13 May, 2014 00:00 2328 Marime text
În cadrul celei de-a 60-a ediţii a Târgului de Îmbrăcăminte şi Încălţăminte TINIMTEX, producători de renume şi comercianţi le vor prezenta constănţenilor produse pentru toate gusturile.

În perioada 14 -18 mai, va avea loc Târgul de Îmbrăcăminte şi Încălţăminte TINIMTEX, cel mai mare eveniment de profil din ţară, organizat de Camera de Comerţ, Industrie, Navigaţie şi Agricultură Constanţa (CCINA) încă din anul 2000. Devenit deja o tradiţie pentru zona Dobrogea, evenimentul atrage, la fiecare ediţie, sute de firme din România și din Europa - Grecia, Turcia, Bulgaria, Ungaria, Polonia. La ediţia curentă vor participa firme din întreaga ţară, ponderea firmelor pe judeţe fiind următoarea: Bucureşti (28%), Constanţa (13%), Iaşi (9%), Arad, Satu Mare, Neamţ, Braşov (câte 6%). Producătorii, care prezintă la fiecare ediţie colecţii noi și diversificate, au, pe de o parte, prilejul de a întâlni comercianţii din domeniu, iar pe de altă parte, iau contact direct cu publicul larg interesat de acest segment de piaţă.
Constănţenii sunt aşteptaţi la Pavilionul Expoziţional, dar şi vizavi de acesta, la Centrul de Afaceri Eurolitoral (Fostul Bingo Europa) din staţiunea Mamaia. Dacă la Pavilion vor găsi îmbrăcăminte pentru adulţi şi copii, lenjerie, articole pentru casă şi decoraţiuni, la Centrul de Afaceri Eurolitoral ei vor putea achiziţiona articole vestimentare din piele şi blană, genţi, încălţăminte şi alte accesorii. Târgul poate fi vizitat în perioada 14 - 17 mai, între orele 10.00 - 20.00, iar duminică, 18 mai, programul este cuprins între orele 10.00 - 16.00.

TINIMTEX, un eveniment benefic dezvoltării afacerilor

Potrivit reprezentanţilor CCINA, printre avantajele evenimentului, aflat la o ediţie jubiliară, se numără: contractarea potenţialilor distribuitori, promovarea produselor pentru întreaga perioadă a anului viitor sau cel puţin pentru sezonul următor, contractarea de noi potenţiali clienţi, identificarea unor noi perspective de afaceri, consolidarea legăturii cu clienţii cunoscuţi, dar şi identificarea unor noi segmente de piaţă pentru plasarea produselor. „Din punct de vedere al contractărilor, TINIMTEX beneficiază de o excelentă reputaţie, concretizată într-un portofoliu generos de contracte încheiate între producători şi comercianţi. Perioadele în care este organizat TINIMTEX sunt esenţiale pentru producătorii şi comercianţii din industria uşoară, care prezintă, pe parcursul întregului an, o gamă completă de produse, acoperind fiecare anotimp şi momentele-cheie din preajma sărbătorilor de iarnă şi din primăvară“, susţin reprezentaţii CCINA Constanţa. „TINIMTEX este singurul târg din ţară cu o pronunţată componentă de contractare. Ediţie după ediţie, zeci de comercianţi iau cu asalt producătorii care participă la eveniment, pentru a încheia parteneriate“, a declarat, ieri, preşedintele CCINA, Mihai Daraban.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii