Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:56 16 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Un controlor de tren, așteptat cu flori și șampanie la Constanța. Motivul surprizei (galerie foto)

ro

11 Oct, 2019 16:40 6797 Marime text
Ghiorghe Apetroae, constănțean fiind, a avut parte de o surpriză aparte cu prilejul ieșirii sale la pensie. Familia și colegii l-au așteptat pe peronul gării din Constanța cu flori, tort și șampanie, fiind ultima cursă efectuată de controlor.
 
Trenul în care se află Ghiorghe Apetroae a venit de la București Nord, ajungând în Constanța la 16:18.

Sotia, cei doi copii și cei cinci nepoți, alături de frați, fini, colegi, șefi de serviciu și curioși de pe peron, i-au cântat „La mulți ani” lui Ghiorghe Apetroae, care, în momentul când a văzut ce surpriză îl așteaptă pe peron, ochii i s-au umplut de lacrimi. A coborât din tren printr-un tunel de flori format de apropiații prezenți la linia patru.

Trenul a ajuns cu câteva minute mai devreme, iar cursa aceasta a fost ultima sa în calitate de angajat CFR. Din 1990 a lucrat la CFR, unde a fost un angajat dedicat, după cum spun colegii.

"Sunt plin de emotii. A fost o surpriză minunată organizată de familie și colegi. Mă voi bucura de pensie alături de soție" a spus bărbatul emoționat.

Ghiorghe Apetroae are 61 de ani, iar pauza bine meritată de pensionare o ia după 45 de ani de muncă, ultimii 29 de ani fiind la CFR.

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii