Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:05 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Un club auto din Constanţa dăruieşte zâmbete de Crăciun

ro

17 Nov, 2015 00:00 2593 Marime text


Cu toţii ne dorim să primim cadouri de Crăciun.  Pentru că a mai rămas aproximativ o lună până la sărbătorile de iarnă, un club auto din Constanţa şi-a propus să dăruiască zâmbete de Crăciun. Astfel, Auto Club Constanţa face apel la voluntarii care pot dona diverse alimente sau bunuri pentru copii şi bătrâni, pentru ca, pe 19 decembrie, acestea să ajungă în mâinile celor care au nevoie de ele.
 
„Suntem fericiţi şi simţim, efectiv, nevoia de a împărtăşi această bucurie cu acele suflete chinuite. Un zâmbet face cât o mie de cuvinte, iar noi ne hrănim cu aceste zâmbete, le colecţionăm. Vrem să facem puţin bine într-o lume întoarsă pe dos. Dacă o ciocolată sau o jucărie poate aduce un zâmbet, un strop de fericire şi lumină în suflet, de ce să nu facem acest lucru?”, ne-a declarat Mihalea Toma, unul dintre administratorii campaniei caritabile.
 
Evenimentul intitulat „Dăruim zâmbete de Crăciun” are şi o pagină de Facebook, unde cei interesaţi să doneze pot lua legătura cu administratorii evenimentului. 
 
„Pentru donaţii, se va face un tabel în care vom trece ce donează exact fiecare, ca să avem o evidenţă din timp, şi să le putem departaja, în funcţie de cine ce donează. Apoi, nu rămâne decât să ne vedem pe 19 decembrie, ora 14.00, în parcarea hotelului Rex, pentru a purcede la donaţii”, ne-a mai spus Mihaela Toma, administratorul evenimentului.
 
Mai mult, va exista şi o licitaţie cu stickere de lipit pe maşini, iar cu banii obţinuţi se vor cumpăra dulciuri pentru copii sărmani din diferitele centre dedicate lor din oraş.

Despre Auto Club Constanţa



Organizaţia a fost înfiinţată în urmă cu trei ani şi are, în prezent, peste 3.000 de membri înscrişi. Este un grup în care şoferii se întâlnesc şi primesc sau dau sfaturi legate de maşini şi problemele acestora.
 
Vă reamintim că organizaţia „Salvaţi copiii” a realizat anul trecut o campanie denumită „Moş Crăciun şi sacul magic”, în parteneriat cu Auto Club Constanţa, cu scopul de a ajuta mai multe familii nevoiaşe din oraş. Campania s-a bucurat la momentul acela de un real succes.
 
Sursă foto: Mihaela Toma
 
Alexandru Vlădescu este student al Facultăţii de Litere, specializarea Jurnalism, din cadrul Universităţii „Ovidius” Constanţa
 
 
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • Mada 16 Nov, 2015 23:51 foarte bun articolul!