Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:47 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Un an de la nunta lui Aurelian Pavel cu Anca Nedea Ce s-a întâmplat de atunci în tânăra familie (galerie foto)

ro

31 May, 2014 00:00 11168 Marime text
Anul trecut, pe 1 iunie, Anca Nedea, managerul hotelului Iaki din Mamaia, şi Aurelian Pavel, fostul şef al Brigăzii de Combatere a Crimei Organizate (BCCO) Constanţa, şi-au unit destinele. Evenimentul, pe care îl putem numi nunta anului 2013, a fost plin de strălucire şi fast, cu invitaţi de onoare şi daruri pe măsură.

La jumătate de an de la nuntă, în luna noiembrie, Aurelian Pavel a fost înlocuit la cârma Brigăzii de Combatere a Crimei Organizate (BCCO) Constanţa, fiind pus la dispoziţia Inspectoratului Judeţean de Poliţie Constanţa. În decembrie 2013, îl găsim pe Aurelian Pavel la Serviciul de Investigare a Fraudelor din cadrul IPJ Constanţa. Chiar la începutul anului 2014, tânăra familie s-a îmbogăţit cu un nou membru. În luna ianuarie a acestui an, Anca Nedea a născut un băieţel. Micuţul a fost numit Alek Nicolas. Proaspătul tătic a anunţat, la acea vreme, că va intra în concediu de paternitate, lucru confirmat şi de soţia sa.

Nuntă cu ștaif, invitaţi de onoare şi bucate alese

Nunta a avut loc în clubul Fratelli din staţiunea Mamaia, după ce însurăţeii spuseseră „Da“ în faţa ofiţerului de stare civilă, pe 8 septembrie 2012, pe plaja Crazy. Anca Nedea şi Aurelian Pavel au avut două perechi de naşi: familia Bucovală, proprietari de hoteluri pe litoral, şi familia Budu, chirurgi de renume din Bucureşti. Cei doi s-au cununat religios la Catedrala „Sfinţii Petru şi Pavel“, înconjuraţi de familie şi prieteni. Pentru a respecta tematica evenimentului - „Curtea regală decadentă, în atmosferă rock-baroc“ -, mirii, părinţii lor şi cele două perechi de naşi, însoţiţi de câte două domnişoare de onoare, au venit spre lăcaşul de cult în maşini de epocă. Cununia religioasă a fost urmată de o petrecere, în ton cu amploarea evenimentului, care a avut loc în clubul Fratelli, pe malul mării. Printre invitaţi s-au aflat fratele mirelui, renumitul tenisman Andrei Pavel, consulul general al Federaţiei Ruse la Constanţa, Mikhail Reva, şi consulul general al Republicii Populare Chineze la Constanţa, Su Yanwen. Alţi invitaţi ai mirilor au fost: Mirela Matichescu, Gheorghe Hagi, Neluţu Mureşan, Ionuţ Budi, Aurelian Zaheu, George Guci, Marius Belcin, Memis Baiazid, Corina Cuşa, Monixa Coroiu, Costică Cojoc, Mohamed Murat, Costică Zelca, Victor Daramuş, Florin Mitroi, Decebal Făgădău, Lian Constantin, Emilian Pârvu, Cristian Cărbune, Constantin Dina. Meniul a fost şi el în ton cu tema nunţii. Bucatele au fost pregătite de chef Renzzo de la Irish Pub şi de chef-ul de la Fratelli, Silviu Nedelea. Aceştia au gândit un meniu pe bază de vânat şi alte delicatese.

Geambaşu şi bandul său au întreţinut atmosfera

Atmosfera nunţii a fost întreţinută de marele band al lui Călin Geambaşu. Şi, pentru a le mulţumi oaspeţilor care au fost alături de ei în această zi deosebită, în deschiderea nunţii, o soprană a interpretat arii celebre din opere reprezentative pentru tema evenimentului. Nu au lipsit nici momentele speciale de dans. În acest sens, mirii au fost pregătiţi de Elisabeth Pândichi Lux, fostul director al Companiei de Balet din cadrul Teatrului Naţional de Operă şi Balet „Oleg Danovski“. De asemenea, nuntaşii au putut urmări şi o trupă de dans care a făcut furori la Monte-Carlo. Pentru a satisface toate gusturile, invitaţii au dansat pe muzică românească, dar şi armânească. La dansul mirilor, Aurelian Pavel a renunţat la costum şi a adoptat o ţinută rock, făcându-şi o intrare spectaculoasă, pe motocicletă. În acest timp, mireasa îl aştepta într-un leagăn de nuiele, îmbrăcată ca o zână din basmele Disney.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii