Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:25 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Tusac, catre pensionari „Bugetul este ilegal, Trezoreria nu il va accepta"

ro

18 Mar, 2010 03:50 2071 Marime text

cap_4.jpgCirca 100 de membri ai Asociaţiei Pensionarilor din Mangalia, alături de alte circa 100 de persoane de etnie rromă din Cartierul „Barăci" din Mangalia au participat ieri, la un miting de protest în faţa Centrului Cultural „Euxin". Aceştia au purtat pancarte pe care se putea citi: „Cei din Neptun-Olimp sunt tot mangalioţi", „Voi nu îmbătrâniţi?", „PD-L, PNL, PC - moartea pensionarilor", „Mangalia, oraş european cu oameni flămânzi".

Participanţii la miting au solicitat prezenţa consilierilor locali în stradă, pentru a-i lua la rost faţă de bugetul local în care nu se mai regăsesc cele şase pachete gratuite acordate de primărie, dar nici alte facilităţi la transportul în comun.

claudiu_tusac_42.jpgDupă circa jumătate de oră de la începerea protestului, alături de cetăţeni a venit şi primarul Mihai Claudiu Tusac, care i-a asigurat pe cetăţeni că bugetul votat de cei 12 consilieri nu va avea girul Trezoreriei Mangalia, „fiind unul ilegal", după cum a declarat edilul. Acesta a spus că, săptămâna viitoare, va convoca o şedinţă în care să fie aprobat un alt buget, în care vor exista propunerile sale.

Mitingul, deşi autorizat până la ora 16.30, s-a încheiat în jurul orei 15.30.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii