Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:07 18 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Topul firmelor constănţene CCINA premiază pentru a XX-a oară performanţa în afaceri

ro

25 Oct, 2013 00:00 3017 Marime text
Camera de Comerţ, Industrie, Agricultură şi Navigaţie Constanţa organizează cel mai important eveniment anual al comunităţii de afaceri din judeţul Constanţa – festivitatea de premiere a firmelor clasate pe primele locuri în topul judeţean.
 
Evenimentul va avea loc pe 7 noiembrie,ora 18.30, la Complex Melody din Mamaia şi la recepţia oferită de CCINA Constanţa cu acest prilej. Acesta se află la cea de-a XX-a ediţie şi este adresat oamenilor de afaceri şi managerilor care au obţinut cele mai bune rezultate în anul financiar 2012, precum şi unui număr restrâns de invitaţi. Vor fi invitate circa 400 de persoane, oameni de afaceri, oficialităţi centrale şi locale, reprezentanţi ai corpului diplomatic acreditaţi la Constanţa, reprezentanţi ai partenerilor şi ai sponsorilor care vor sprijini organizarea evenimentului.

Accesul va fi permis doar pe bază de confirmare, iar în cadrul festivităţii vor primi diplome numai firmele care au confirmat în prealabil la CCINA Constanţa. Festivitatea va fi urmată de un variat program artistic. Prezentatorii întregului eveniment vor fi Gabriela Bădilă şi Mircea Taiss. Topul Judeţean al Firmelor din judeţul Constanţa este întocmit pe baza rezultatelor economico - financiare înregistrate în anul 2012.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii