Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:21 18 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Topul Firmelor 2011 Rompetrol Rafinare Petromidia a primit premiul de excelenţă din partea CCINA (Galerie foto)

ro

09 Nov, 2012 00:00 3584 Marime text
topfirme.jpgDeşi criza financiară a muşcat tot mai adânc din veniturile firmelor constănţene, foarte multe societăţi comerciale s-au clasat pe primele trei locuri în topul întocmit de Camera de Comerţ, Industrie şi Navigaţie Constanţa (CCINA).

Premiile au fost acordate miercuri seara într-un cadru festiv. „Acest top face ca dumneavoastră să aveţi o carte de vizită. Este cel mai important eveniment economic al Constanţei", a transmis managerilor Mihai Daraban, preşedintele CCINA.

Premii speciale

Premiile speciale au mers la Rompetrol Rafinare Petromidia pentru firma cu cea mai mare cifră de afaceri de aproape 10,2 miliarde de lei, şi la Daewoo Mangalia Heavy Industries. Aceasta din urmă a excelat la profitul brut şi la numărul de salariaţi. Cifra de afaceri se ridică la 1,7 miliarde de lei

Pe primele trei locuri în acest top judeţean al societăţilor comerciale din judeţul Constanţa s-au clasat 856 de firme, însă catalogul cuprinde un număr total de 1.182 de firme, clasate pe primele cinci locuri, în cadrul fiecărui subdomeniu de activitate,


Topul judeţean al firmelor clasate pe primele zece locuri cuprinde însă 1.715 firme, care se regăsesc în versiunea electronică a catalogului.

La 31 decembrie 2011 au fost depuse bilanţurile financiar - contabile de la 28.343 societăţi comerciale din judeţul Constanţa.

Trofee de excelenţă

Camera de Comerţ a a cordat 15 trofee de excelenţă, pentru firmele clasate pe primul loc la ultimele cinci ediţii ale topului judeţean. Iată şi care sunt acestea: Navtron SRL, Celco SA, Magistra C&C SRL, Enel Distribuţie Dobrogea SA, Congaz SA, Rig Service SA, Oil Depol Service SRL, Romtextil SA, Duro SRL, Elcomex - I.E.A SA, Polaris M. Holding SRL, Constanţa South Container Terminal SRL, Lumina Instituţii de Învăţământ SA, Iowemed SA şi Turism, Hoteluri, Restaurante Marea Neagră SA.

Indicatorii utilizaţi pentru întocmirea acestui top au fost: cifra netă de afaceri, profitul din exploatare, rata profitului din exploatare, eficienţa utilizării resurselor umane şi eficienţa utilizării capitalului angajat.

Topul firmelor va putea fi achiziţionat de la CCINA începând de săptămâna viitoare.

topfirmeccina1.jpg

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii