Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:32 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Târgul de nunţi şi-a deschis porţile Mihai Daraban - „De la acestă ediţie nu lipseşte nici o verigă din pregătirea unei nunţi” (galerie foto)

ro

06 Apr, 2013 00:00 2935 Marime text
Ofertă bogată de rochii de mireasă, care mai de care mai frumoasă şi mai originală, costume pentru ginerică, dar şi haine de seară pentru naşi, bijuterii, decoraţiuni florale şi aranjamente – toate pot fi găsite la Târgul de nunţi organizat de Camera de Comerţ, Industrie, Navigaţie şi Agricultură din Constanţa, care şi-a deschis de ieri porţile. Evenimentul este organizate de Camera de Comerţ, Industrie, Navigaţie şi Agricultură din Constanţa şi este găzduit de Centrul de Afaceri EuroLitoral (fostul Bingo Mamaia). Viitorii miri pot vizita târgul după următorul program: 5-6 aprilie: orele 10.00-20.00, iar duminică 7 aprilie: orele 10.00-16.00.

Lansarea oficială a celei de-a X-a ediţii a Târgului pentru Nunţi, cel mai important eveniment de profil din zona Dobrogei, a avut loc ieri, în prezenţa preşedintelui CCINA, Mihai Daraban, şi a directorului Dănuţ Jugănaru. „La prima ediţie, expozanţii ocupau 400 mp în holul hotelului Rex. Acum am ajuns la o suprafaţă de 2.000 mp şi la 60 de firme specializate în industria nunţii. Sunt prezente firme din Constanţa, Bucureşti,Tulcea, Ilfov, Iaşi, Suceava, Oradea. Această manifestare defineşte industria nunţilor. Mai mult, litoralul, în extrasezon, oferă o gama bogată de localuri, care pot găzdui o nuntă cu peste 1.000 de invitaţi. De la acestă ediţie nu lipseşte nici o verigă din etapele pregătirii unei nunţi”, a declarat, în deschidere evenimentului, Mihai Daraban. Vizitatorii vor putea găsi la Târgul de nunţi rochii de mireasă, costume pentru miri, încălţăminte, rochii de seară, inele şi verighete, o gamă completă de articole, accesorii şi servicii pentru nunta visată. La această ediţie, 40% din suprafaţa totală este ocupată numai de firmele dedicate rochiilor de mireasă. De asemenea, la târg sunt prezente şi şcoli de dans pentru acei miri care vor şă-şi impresioneze invitaţii. Viitorii miri îşi vor putea putea alege o agenţie specializată, care să le ofere consiliere şi să se ocupe de organizarea întregului eveniment. Mai mult, vizitatorii târgului vor putea alege oferta care li se potriveşte cel mai bine, atât din punct de vedere al bugetului, cât şi din punct de vedere al stilului. Pentru prima dată partenerul CCINA este nou înfiinţata Asociaţie Română a Companiilor din Industria Nunţilor (ARCIN), care a fost creată din dorinţa de a promova companiile naţionale din industria nunţilor la nivel naţional, precum şi în străinătate. Vizitatorii Târgului de Nunţi vor putea participa şi la o tombolă, marele premiu fiind un weekend „de miere” la o pensiune din Braşov şi pachete SPA la un centru de înfrumuseţate din Constanţa. Ieri, în prima zi, puţin după deschiderea oficială a târgului, pentru toţi vizitatorii a cântat Tavi Colen.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii