Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:45 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Surprize mari pentru cei mici de la Arimex Comexim 2000 SRL Moş Crăciun, însoţit de personaje îndrăgite, se află în spitalele din Constanţa (galerie foto)

ro

25 Dec, 2019 00:00 5367 Marime text

Asociaţia „Suflete Deschise” şi Arimex Comexim 2000 SRL, societate care oferă hrana zilnică pacienţilor de la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Constanţa, l-au convins pe Moş Crăciun să vină mai des la micuţii internaţi în spital.
 
Astfel, actorul Dan Cojocaru a îmbrăcat şi în acest an haina magică a lui Moş Crăciun. Astfel, Moşul s-a aflat zi de zi printre copiii aflaţi în suferinţă şi le-a împărţit tuturor, zilnic, până pe 25 decembrie, nu numai cuvinte duioase, încurajări, zâmbete, ci şi o mulţime de dulciuri, fructe, creioane colorate, cărţi de desenat, din care cei mici vor afla despre Naşterea pruncului Iisus şi sărbătoarea Crăciunului. El a fost însoţit în misiunea sa de Crăciuniţa Crina, Renul Fabian şi Crăiasa Zăpezii - Alexia.
 
Micuţii au rămas plăcut surprinşi de momentul întâlnirii cu Moşul şi cu personajele de poveste, uitând de suferinţă şi de lacrimi. În atmosfera de basm creată, unii copii i-au sărit în braţe, unii l-au tras de barbă, pentru a se convinge că nu este falsă, unii i-au cântat colinde, iar alţii i-au spus poezii. Şi părinţii s-au bucurat atunci când Moşul a intrat în saloane. Au pus mâna pe telefoane şi au imortalizat momentul întâlnirii cu Moş Crăciun, pentru ca cei mici să aibă ce povesti acasă şi pentru a avea amintiri plăcute despre întâlnirea cu Moşul. De asemenea, Moş Crăciun şi spiriduşii Asociaţiei „Suflete Deschise“ vor fi prezenţi peste tot în Constanţa, dar şi acolo unde este nevoie, aducând vestea minunată care înmoaie inimile tuturor - Naşterea Domnului Iisus, lansând necontenit îndemnul „Fii bun! Fii şi tu un Moş Crăciun! De Crăciun, înseninează-ţi viaţa! Fă o faptă bună! Fii miracolul!“. Ei vor aduce bucurii multor familii necăjite, poposind cu sacul plin şi la persoanele aflate în dificultate, la oamenii străzii, fără adăpost, la căminele de bătrâni, la casele de copii, dar şi la persoanele cu dizabilităţi accentuate.
 
„Numele englezesc al lui Moş Crăciun, Santa Claus, derivă din numele olandez Sinter Klaas, prescurtarea lui Sint Nikolaas, adică Sfântul Nicolae. Moş Crăciun este Moş Nicolae. Doar că el, de ziua lui, de ziua în care îl sărbătorim, pe lângă darurile pe care le lasă, vrea să transmită prin exemplul său un mesaj important. Acela că darul, dăruirea vine din dragoste, din iubire şi că ceea ce contează este chiar faptul acesta de a da. Adevărata dăruire începe atunci când, nemaiavând nimic de dat, ne oferim pe noi înşine printr-o vorbă bună, o mângâiere sau o ascultare atentă a celuilalt. Dăruind aceasta, ne asemănăm cu Dumnezeu care este Iubire. Când credem că nu avem nimic de dăruit, înseamnă ca ne-am îndepărtat de Hristos care este sursă nesfârşită de bucurie. Dacă nu avem nimic de oferit, nu avem Crăciun!“, a declarat Ghioc Daniela, reprezentantul Asociaţiei „Suflete deschise“.
 
Citeşte şi:
 
De Crăciun, meniuri tradiţionale şi o mulţime de bunătăţi, pregătite de Arimex Comexim 2000 pentru pacienţii constănţeni

Asociaţia „Suflete deschise“ şi Arimex Comexim 2000 au împărţit pachete persoanelor nevoiaşe (galerie foto)

Daruri pentru micuţii internaţi în spitalele din Constanţa, de la Arimex Comexim 2000 SRL şi Moş Nicolae (galerie foto)

Asociaţia „Suflete deschise“ şi Arimex Comexim 2000 SRL lansează îndemnul „Fă o faptă bună, fii miracolul! Fii şi tu un Moş Crăciun!“

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii