Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
05:58 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Sfânta Maria Mare, prăznuită de Arimex Comexim 2000 SRL. Pacienții din Constanța vor primi bucate delicioase și căldură sufletească

ro

15 Aug, 2017 00:00 2979 Marime text


Pacienții internați la Spitalul Clinic Județean de Urgență „Sfântul Apostol Andrei“ Constanța, Spitalul Clinic de Boli Infecțioase și Spitalul CFR Constanța au parte mereu de meniuri delicioase oferite de societatea Arimex Comexim 2000 SRL.
Nu există sărbătoare - laică sau religioasă - cu ocazia căreia angajații societății Arimex Comexim 2000 SRL să nu pregătească surprize tuturor pacienților. Astfel, și de Sfânta Maria Mare (Adormirea Maicii Domnului), prăznuită în fiecare an la 15 august, Arimex Comexim 2000 SRL va pregăti bucate delicioase, dar și multe surprize.
 
La micul dejun, pacienții vor fi serviți cu ceai Lipton cu lămâie, unt, margarină, cașcaval, caș proaspăt de vacă, brânză de vaci, salam de vară, crenvurști, miere, ou fiert, parizer de pui, iar la supliment vor primi biscuiți, lapte dulce, iaurt natural și iaurt cu vișine.
 
Prânzul va fi, de asemenea, delicios. Pacienții vor primi supă de pasăre cu găluște, ciorbă de roșii cu tăieței de casă, supă de roșii cu fulgi de ou, supă de legume cu smântână, sărmăluțe în foi de varză cu mămăliguță și ardei iute, varză călită cu cârnați de casă, file de piept de pui la tavă cu sote de cartofi, broccoli și morcov, file de piept de pui la tavă și cartofi cu unt la cuptor, salată de varză și salată de castraveți murați. La desert, toată lumea va primi piersici, prăjitură de casă, mere și compot de fructe.
 
Pentru cină, angajații societății Arimex Comexim 2000 SRL au pregătit ceai Lipton cu lămâie, șnițel de pui pane și cartofi cu brânză cottage, șnițel de pui Parisian cu salată orientală, ficăței de pui în sos de roșii și pilaf cu legume, mămăliguță cu brânză telemea și smântână, mămăliguță cu brânză de vaci și smântână, pulpe pui la cuptor cu mămăliguță, brânză de vaci și pilaf cu legume. La desert, pacienții vor fi serviți cu biscuiți și prăjitură de casă.
 
„Astăzi, în semn de prețuire, de mulțumire, de cinstire și de iubire a Măicuței Domnului, în întâmpinarea și spre folosul celor suferinzi, publicația săptămânală «Cuvântul scris», editată de Asociația «Suflete deschise», a tipărit o ediție specială. Prin această publicație, pacienții internați s-au întâlnit cu Icoana Maicii Domnului, lumina sufletului nostru, nădejdea, acoperământul, mângâierea și bucuria noastră; mijlocitoarea noastră în fața lui Dumnezeu, care pururea se roagă Mântuitorului Hristos pentru noi toți. Întâlnirea cu Maica Domnului, cu icoana ei, este ca o întâlnire cu cineva drag pe care nu l-ai mai văzut de multă vreme. O întâlnire care face să îți tresară inima, care te emoționează profund și care îți provoacă o bucurie intensă, și anume bucuria lacrimilor. Tuturor pacienților internați le dorim însănătoșire grabnică, iar celor care poartă numele Sfintei Fecioare Maria le urăm cu drag la mulți ani!“, a declarat Virgil Drăghici, administratorul SC Arimex Comexim 2000 SRL.
 
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii