Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:41 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Sesiune regională de informare în cadrul programului „Dezvoltarea IMM-urilor din România“, la CCINA Constanța

ro

09 Jun, 2018 00:00 1852 Marime text
Innovation Norway, alături de partenerul local Centrul Enterprise Europe Network, din cadrul CCINA Constanța, organizează pe data de 11 iunie, 2018, Sesiunea de informare din cadrul programului „Dezvoltarea IMM-urilor din România“, parte din schema mai largă de finanțare Granturile SEE și norvegiene pentru perioada 2014-2021. Evenimentul va avea loc în sala de conferințe a CCINA Constanța.
 
La sesiunea de informare sunt așteptați să participe reprezentanți ai companiilor românești care desfășoară activități în Regiunea Sud-Est a României, precum și reprezentanți ai administrațiilor publice locale, ai organizațiilor de sprijin pentru sectorul de afaceri, ai firmelor de consultanță.
 
Programul „Dezvoltarea IMM-urilor din România“ face parte din granturile SEE și norvegiene pentru perioada 2014-2021 și își propune să contribuie la creșterea durabilă și intensificarea creării de valoare în sectorul de afaceri din România. Programul va urmări să stimuleze și să dezvolte parteneriate de afaceri pe termen lung între parteneri din Islanda, Liechtenstein, Norvegia și România, bazate pe dezvoltarea afacerilor și inovare. Programul va încuraja proiectele implementate în parteneriate bilaterale într-una dintre cele trei arii vizate: Inovare Verde în Industrie, ICT (Tehnologia Informației și a Comunicațiilor), Creșterea Albastră (dezvoltarea durabilă a sectorului marin și maritim). Bugetul alocat programului este de 45.000.000 de euro.
 
Pentru primul apel de propuneri de proiecte, bugetul disponibil este de 21.083.334 de euro. Grupul-țintă principal al programului este format din întreprinderi private românești, cu prioritate întreprinderile mici și mijlocii. În cadrul sesiunii de informare de la Constanța, reprezentanții Innovation Norway vor prezenta elementele principale ale programului de finanțare, precum: criterii de eligibilitate pentru solicitanți și parteneri, procedura de depunere a cererilor de finanțare. Întâlnirea se va finaliza cu o sesiune de întrebări și răspunsuri cu privire la condițiile de finanțare din cadrul programului. Toate informațiile relevante cu privire la programul de finanțare sunt disponibile începând cu data de 24 mai, pe site-ul https://www.innovasjonnorge.no/roinnovation.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii