Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
00:30 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Salcami plantati pentru protejarea ariei Baltii Blebea (galerie foto)

ro

27 Mar, 2010 03:07 3626 Marime text

plantare_1.jpgCirca 50.000 de salcâmi vor fi plantaţi, în perioada imediat următoare, în zona Bălţii Blebea din Mangalia, într-o acţiune ecologică, efectuată în comun de Primăria Municipiului Mangalia, Consiliul Judeţean Constanţa şi Regia Autonomă Judeţeană de Drumuri şi Poduri Constanţa. Acţiunea a început în cursul zilei de ieri, în aria protejată a bălţii. Elevi ai tuturor şcolilor generale şi liceelor din Mangalia şi Neptun, alături de administraţia locală, au fost prezenţi la eveniment pentru a ajuta la plantarea copacilor.

Responsabilii primăriei spun că plantarea copacilor în această zonă era necesară pentru protejarea ariei, invadată de gunoaiele aduse de vânt şi depozitate pe malul apei. Anterior acţiunii de ieri, a avut loc şi una de igienizare a zonei. În zilele următoare acţiunea va continua până la epuizarea stocului de puieţi.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • Traiasca PARTIDU .... 27 Mar, 2010 07:45 Stau de multe ori si ma crucesc cind vad ca sunt scosi la munca "voluntara" prostimea. Iar TERORISTI DE CARTIER sunt la dispozitia politicului fie PARLAMENTAR, PRIMAR SAU PRESEDINTE. Tine-ti minte CU O FLOARE NU SE FACE PRIMAVARA.