Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:17 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Să cunoaştem şi să recunoaştem valorile Cosmin Isac, elevul care îşi împarte timpul între trupa de teatru şi revista şcolii

ro

16 Feb, 2012 20:00 1573 Marime text
elevcosminisac2.jpgCosmin Isac este elev în clasa a VIII-a la Şcoala „Constantin Angelescu" din municipiul Constanţa şi se declară mândru că învaţă la această unitate şcolară.

Adolescentul, care de anul trecut este preşedintele Comitetului de elevi din Şcoala „Constantin Angelescu", are la activ mai multe premii şi menţiuni, pe care le-a obţinut la concursurile şcolare. Astfel, în luna iunie 2009, Cosmin şi-a adjudecat premiul II la activitatea interşcolară „Cultură şi tradiţie românească". În acelaşi an, elevul a obţinut o diplomă de excelenţă la Proiectul Naţional „Poveşti de ieri, poveşti de azi", pentru lucrarea „Speranţa", dar şi premiul III la Expoziţia Naţională de Creaţii Plastice „A fi român în Uniunea Europeană". Anul 2010 a fost destul de productiv pentru Cosmin, care a adăugat la palmaresul său următoarele distincţii: premiul special şi premiul I la Concursul Naţional „Între imaginaţie şi aplicaţie", premiul I (secţiunea proză scurtă) la Concursul Naţional de Creaţie Literară „Carte frumoasă, cinste cui te-a scris", premiul I la Concursul Naţional „Unirea Principatelor Române", organizat de Şcoala Girov din judeţul Neamţ. La acestea se adaugă o menţiune, obţinută la etapa judeţeană a Olimpiadei de Religie, şi două certificate: unul obţinut la Cursul de formare animatori în cadrul proiectului „Să învăţăm să ne jucăm" şi altul la „National Sovereignty and Children's Day, care a fost organizat în luna martie 2010, în Turcia. În anul 2011, Cosmin s-a clasat pe locul II (secţiunea eseuri) la Concursul naţional „Ştefan cel Mare şi Sfânt - simbol al existenţei noastre creştine". Cosmin nu are timp să se plictisească niciodată. El face parte din trupa de teatru a şcolii - „Micii artişti angelelescieni" şi scrie la revista bianuală a unităţii şcolare - „Vocea şcolii". „În curând voi părăsi şcoala, colegii, profesorii, locul unde am fost ocrotit, unde am crescut, unde am învăţat să visez. Nu ştiu ce îmi rezervă viitorul, unde mă vor purta paşii. Sper doar ca la anul, când voi păşi într-o nouă etapă a vieţii, cineva să mă ajute, să îmi ureze bun venit", ne-a mărturisit Cosmin.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii