Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
06:39 17 03 2018 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Să cunoaştem şi să recunoaştem valorile Gimnastele de la CSS 1 s-au întors cu argint şi bronz de la Campionatul Naţional de Gimnastică (galerie foto)

ro

09 Apr, 2012 00:42 2468 Marime text
Sportive.jpgTinerele sportive de la Clubul Sportiv Şcolar (CSS) nr. 1, secţia de gimnastică, au participat în perioada 6 -7 aprilie la Campionatul Naţional de Gimnastică al Cluburilor Sportive, care a avut loc la Buzău.

Constănţencele antrenate de Mirela Szemerjai, Mădălina Hârbu, Sorin Bechir, Petruţa Muşat, Cătălin Meran şi de campioana olimpică Dana Sofronie s-au întors acasă cu mai multe medalii de argint şi de bronz.

Aşadar, la categoria Juniori II (13 ani) echipa compusă din Mălina Milea, Iuliana Milea, Aida Budac şi Raluca Brutaru s-a clasat pe locul II, după echipa de junioare din Deva. La aparate (bârnă), Iuliana Milea a obţinut medalia de bronz. La categoria Juniori III (12 ani), Laura Tofan şi-a adjudecat două medalii de bronz: una la sărituri şi una la sol. Colega ei, Maria Holboră, a câştigat medalia de bronz la sol. La categoria Juniori III (10-11 ani), Ştefania Trofin s-a clasat pe locul IV la individual. Ştefania a mai câştigat şi medalia de bronz la paralele. La categoria Juniori IV (10 ani), Bianca Matei şi-a adjudecat medalia de argint la bârnă şi locul V la sărituri. „La campionat au participat şi patru sportive mici, de nouă ani. La proba pe echipe, fetiţele s-au clasat pe locul V, iar acesta este primul concurs la care au participat. În luna mai, micuţele gimnaste vor participa la Campionatul Naţional pentru Copiii (Juniori IV). Celelalte sportive vor concura între 22 şi 26 iunie la Campionatul Naţional pentru Juniori I, II, III, care se va desfăşura la Sala Sporturilor din Constanţa", ne-a explicat şefa catedrei de gimnastică, Mirela Szemerjai. Trebuie să menţionăm că tinerele speranţe ale gimnasticii sunt eleve ale Liceului cu Program Sportiv „Nicolae Rotaru". „Totodată, ne bucurăm că echipa de antrenori s-a mărit cu fosta campioană olimpică Dana Sofronie, care ne ajută la partea de coregrafie. Împreună depunem multă muncă, pentru ca sportivele noaste să obţină cât ai multe medalii", a mai adăugat Mirela Szemerjai.

Ti-a placut articolul?

Comentarii