Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
21:51 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Proiectele imobiliare ale anului 2014 Un italian investeşte în staţiunea Mamaia, pe malul lacului Siutghiol

ro

07 Jun, 2014 00:00 2933 Marime text
Pe site-ul Agenţiei pentru Protecţia Mediului Constanţa a fost publicat memoriul proiectului „Amenajare imobil parter cu 2 etaje şi etaj 3 parţial (maximum 50% din etajul curent) cu funcţiunea de alimentaţie publică şi cazare, investiţie realizată de SC SFA Network SRL“. Imobilul urmează a fi amplasat în staţiunea Mamaia, lot R1+12, pe malul lacului Siutghiol, vizavi de Hotel Dorna. Investitorul este SC SFA Network SRL, cu sediul în municipiul Constanţa, bulevardul Tomis nr. 101.

Terenul pe care urmează să fie realizată investiţia  este în administrarea RAEDPP, SC SFA Network SRL având drept de construire, conform contractului de asociere nr. 1567/2003 şi actului adiţional nr. 421/2013. Cu o suprafaţă de 400 mp, terenul are următoarele vecinătăţi: la sud - teren CL Constanţa, la nord - teren CL Constanţa, la vest - teren CL Constanţa, la est - teren CL Constanţa şi cheu Lac Siutghiol. Proiectul propune supraetajarea imobilului existent cu două etaje şi, parţial, cu al treilea. Construcţia va avea următoarele funcţii: la parter, vor fi situate un restaurant, bar, casa scării, lift, spaţii de acces, grupuri sanitare, spaţii anexe, la etajele 1, 2 şi 3, se vor afla mai multe camere, băi şi balcoane. Structura de rezistenţă este alcătuită din fundaţii continue din beton armat (existente), structură din cadre de beton armat cu închideri din zidărie de BCA, planşeu din beton armat monolit peste parter şi peste etaje, acoperiş tip terasă circulabilă şi necirculabilă.

Despre investitor

SFA NETWORK SRL a fost înfiinţată în anul 2012 şi are sediul social în municipiul Constanţa, pe strada Mircea cel Bătrân. Capitalul social subscris este de 200 de lei, integral vărsat, fiind compus din 20 de părţi sociale, valoare uneia fiind de 10 lei. Asociat unic şi administrator al societăţii este Airo Francesco, născut în anul 1979, în Agrigento, Italia. Activitatea principală a societăţii, conform codificării CAEN, este intitulată „hoteluri şi alte facilităţi de cazare similare“. Potrivit bilanţului pentru anul 2012, societatea a avut un profit brut de 573 de lei, din care a achitat datorii tot de 573 de lei.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii