Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:52 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Program prelungit şi oferte, de sărbători Selgros a organizat petrecerea anuală pentru clienţii de top (galerie foto)

ro

12 Dec, 2011 01:00 9433 Marime text
cap_4.jpgDe sărbători, magazinele Selgros vor fi deschise de la 6.00 la 24.00, mai puţin pe 24 şi 31 decembrie, zile în care magazinul va avea program doar până la ora 16.00

Selgros Cash&Carry a organizat vineri seară, la restaurant Dorna din Mamaia, petrecerea anuală pentru clienţii de top.

Ca în fiecare an, înainte de sărbătorile de iarnă, conducerea Selgros ţine să mulţumească celor mai fideli clienţi şi colaboratori printr-un chef pe cinste. Aşa cum au fost obişnuiţi, clienţii au avut ocazia să participe la o tombolă în urma căreia fondurile strânse din vânzarea de bilete au fost donate Centrului de zi Agigea, reprezentat la eveniment de psihologul Ana Constantin, care, cu multă emoţie, a explicat cât de importată este această donaţie pentru copiii din Agigea care beneficiază de serviciile Centrului. Petrecerea a fost ocazia perfectă pentru prezentarea „oficială" a noului director al magazinului Selgros Agigea, Dănuţ Dorobanţu. Venit tocmai de la magazinul Selgros Craiova, acesta povesteşte că a fost alegerea sa să vină la Constanţa, pentru că a avut mereu o mare afinitate pentru Selgros-ul de aici. „Petrecerea este o mulţumire a noastră către clienţii de top, cu care am colaborat foarte bine întregul an şi alături de care am fost la cumpărături. Am invitat 120 de clienţi şi parteneri. Ca de fiecare dată, organizăm o tombolă, iar premiile sunt produse ce pot fi găsite şi în magazinele noastre. Banii strânşi au fost donaţi Centrului de zi Agigea.

Selgros_petrecere_007.jpg

Un bilet de tombolă a costat 10 lei", a declarat directorul magazinului Selgros Agigea. Dănuţ Dorobanţu a subliniat că şi-a impus ca target menţinerea standardelor magazinului, ba chiar ridicarea lor: „Faţă de clienţii existenţi, vrem să îi ajutăm să facă afaceri, iar ei să ne ajute pe noi să facem afaceri. Ne dorim să înmulţim numărul clienţilor". În toată această perioadă de sărbători, clienţii Selgros vor avea parte de oferte speciale. „Avem oferte de-a lungul anului, însă acum, după cum se ştie, este o perioadă de abundenţă pentru comercianţi, în ajutorul cărora vrem să venim. Vor fi oferte la produse din toate raioanele, clienţii vor găsi orice vor dori", a mai precizat directorul Selgros Agigea.

De sărbători, magazinele Selgros vor fi deschise de la 6.00 la 24.00, mai puţin pe 24 şi 31 decembrie, zile în care magazinul va avea program doar până la ora 16.00. Pe 25 decembrie şi 1 ianuarie va fi închis, iar în următoarele zile, pe 26 decembrie, respectiv 2 ianuarie, va avea un program mai scurt, de la 6.00 la 22.00.

 

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii