Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:13 17 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Profesori şi studenţi de la Universitatea Purdue - Doermer School of Business, Fort Wayne, în vizită la CCINA Constanţa

ro

09 Mar, 2019 00:00 2007 Marime text
Conducerea CCINA Constanţa, reprezentantă de directorul general Ion Dănuţ Jugănaru, a primit, pe data de 8 martie, o vizită de lucru a unor profesori şi studenţi de la Purdue University - Doermer School of Business, Statele Unite ale Americii.
 
Delegaţia formată din zece studenţi americani a fost condusă de doi profesori din SUA şi însoţită la sediul Camerei de Comerţ, Industrie, Navigaţie şi Agricultură Constanţa de doi profesori ai SNSPA Bucureşti, un doctorand şi doi profesori de la Universitatea „Ovidius“ Constanţa. Scopul vizitei de lucru a fost informarea studenţilor străini privind implicarea Sistemului Cameral din România în susţinerea mediului de afaceri şi sprijinirea companiilor româneşti pe pieţele internaţionale.
 
Astfel, Ion Dănuţ Jugănaru a prezentat Sistemul Cameral din România şi activitatea Camerei de Comerţ din Constanta, explicând care sunt serviciile oferite de CCINA companiilor constănţene, precum şi proiectele pe care Camera de Comerţ, Industrie, Navigaţie şi Agricultură Constanţa le are în momentul de faţă în derulare. Au fost prezentate, de asemenea, pe scurt, de către Dănuţ Jugănaru informaţii despre economia judeţului Constanţa, principalele domenii de activitate ale economiei judeţului: activităţile portuare, şantierele navale, turismul, energia, navigaţia şi transportul, industria şi agricultura, despre oportunităţile de afaceri şi de investiţii în judeţ, precum şi despre universităţile din Constanţa. Studenţii străini s-au arătat încântaţi de informaţiile primite în timpul vizitei la sediul CCINA Constanţa.
 
 
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii