Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:58 16 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Primul mall din Constanţa, scos la mezat pentru cinci milioane de euro (galerie foto)

ro

07 Jun, 2014 00:00 10630 Marime text
Galeria Mall din Constanţa şi-a trăit scurta istorie în oraşul de la malul mării fără a reuşi să devină un complex comercial vizitat de mii de cumpărători. De aceea, fostul mall, considerat a fi primul complex de acest gen din Constanţa, a fost scos la mezat.

Astfel, pentru suma de 5 milioane de euro, puteţi deveni proprietarul primului mall din Constanţa - Galeria Mall - , situat pe bulevardul I.C. Brătianu.
Pe site-ul olx.ro, fostul mercador.ro, pe data de 26 mai, a fost publicat anunţul cu următorul conţinut: „Se vinde mall în municipiul Constanţa, cu ieşire în DN 10, situat pe un teren de 26.000 mp. Suprafaţa construită a imobilului este de 11.260 mp, fiind compusă din parter + etaj - 8000 mp. Centrul comercial este amplasat pe bulevardul I.C. Brătianu“.

Reamintim că, pe 6 iunie 2001, a fost constituită SC Galeria Mall Managemet SRL Constanţa, cu acţionar unic SC Galeria Mall SA Constanţa, administrator al firmei fiind desemnat Haldun Ateş. La începutul activităţii, acţionarii societăţii, Turan Kizgin Abdullah, Haldun Ateş, Basol Elvan Bulent şi Aygul Metin ar fi hotărât, de comun acord, construirea unui centru comercial de tip mall. SC Galeria Mall SA Constanţa avea ca obiect principal de activitate închirierea unor spaţii. În Galeria Mall din Constanţa a funcţionat şi supermarketul Gima. Acesta a fost deschis la jumătatea anului 2001, însă a avut cea mai scurtă existenţă dintre toate magazinele cuprinse în acest lanţ de supermarketuri, fiind închis în anul 2002.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii