Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:07 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Peste 70 de elevi din Năvodari, în vizită la Petromidia Compania susţine în această vară programe de internship

ro

07 May, 2014 00:00 2477 Marime text
În cadrul sesiunilor de recrutare a tinerilor aflaţi la început de carieră pentru programele de internship, compania Rompetrol Rafinare, membră a KMG International, a fost vizitată, marţi, de elevii Liceului „Lazăr Edeleanu“ din Năvodari.
 

Peste 70 de elevi de la clasele specializate în chimia industrială au intrat în contact cu specialiştii rafinăriei Petromidia, cu care au discutat despre oportunităţile pe care le pot avea pe platforma din Năvodari. Vizita a fost organizată pentru identificarea potenţialilor candidaţi pentru programele de internship, susţinute de companie în această vară şi destinate atât elevilor, cât şi studenţilor facultăţilor de profil din ţară.
Programul de internship va începe la sfârşitul lunii iulie şi se va derula pe parcursul a două luni. Mai mult, o parte din tinerii care au vizitat rafinăria Petromidia vor fi selectaţi de specialişti pentru a participa la programul de internship. Ulterior, în funcţie de evoluţia şi de rezultatele obţinute, aceştia vor putea să ocupe posturi de operatori pe platforma Petromidia. Odată cu creşterea nivelului de studii, tinerii pot avansa pe poziţii superioare în cadrul rafinăriei.

KMG Rompetrol este una dintre primele companii din România care au iniţiat programe de internship şi au susţinut transferul de know-how de la specialiştii săi către studenţi sau absolvenţi aflaţi la început de carieră. Grupul este un contribuabil major la nivelul judeţului Constanţa, cu un impact economic şi social semnificativ, având peste 2000 de angajaţi pe platforma Petromidia. În ultimii 10 ani, peste 450 de absolvenţi de studii superioare şi medii au urmat programul de internship, 120 dintre aceştia începându-şi cariera în cadrul rafinăriei.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii