Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
22:17 16 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Pacient transportat de urgenta la Bucuresti cu elicopterul SMURD

ro

03 Jul, 2010 02:53 3373 Marime text
elicopter_smurd_27.jpgÎn cursul zilei de ieri, Cristian Mihai Bărbăţei Todeasa, de 21 de ani, victima accidentului de circulaţie ce a avut loc joi seară în staţiunea Mamaia, în zona Aqua Magic, a fost transportat în stare critică cu elicopterul SMURD la Bucureşti, la cererea familiei şi a medicilor din cadrul Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Constanţa. „Pacientul avea fracturi costale multiple şi o colectare de sânge la torace", ne-a declarat purtătorul de cuvânt al unităţii spitaliceşti, doctorul Florian Stoian.

În urma cercetărilor, poliţiştii rutieri au stabilit că tânărul a condus un automobil marca Dacia, cu numărul de înmatriculare CT 06 WIK, în staţiunea Mamaia. Când a ajuns în apropierea parcului Aqua Magic, acesta a lovit bordura sensului giratoriu, pierzând controlul volanului şi acroşând în cele din urmă un panou publicitar. În urma impactului a rezultat vătămarea corporală a lui Cristian Mihai Bărbăţei Todeasa, a lui Alexandrei Iacob şi a lui Tiberiu Caraian.

 

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • fara nume 23 Jul, 2010 01:54 Dumnezeu sa il ierte. A fost un baiat minunat si asa va ramane in veci in sufletul prietenilor si al tuturor celor care te-au iubit!
  • Andra 09 Jul, 2010 01:23 Dzeu o sa fie cu tine Cristi si totul o sa fie bine si o sa fii iar cum te stim cu totii !! :(