Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:07 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Olga Tudorache, Stefan Banica si Tudor Gheorghe, pe scena Casei de Cultura

ro

08 Jan, 2010 04:15 4165 Marime text
cap_3.jpgLunile ianuarie şi februarie aduc nume mari pe scena Casei de Cultură din Constanţa, pentru care deja au început să se vândă bilete.

Pe 25 ianuarie, constănţenii sunt invitaţi la piesa de teatru „Portretul doamnei T". În distribuţie o întâlnim pe Olga Tudorache şi pe Lucian Nuţă. Directorul instituţiei, Gheorghe Ungureanu a precizat că marea actriţă nu prea a jucat pe scenele Constanţei, aşa că publicul cu siguranţă o va primi cu plăcere.

În plus, tot în ianuarie, pe 21 şi 22, au loc mai multe manifestări culturale, în cadrul celei de-a noua ediţii a Festivalului Naţional „De dragoste, de neam, de ţară". La Casa de Cultură Constanţa se organizează faza zonală a concursului. Potrivit directorului Gheorghe Ungureanu, vor participa diverse ansambluri folclorice din cadrul mai multor case de cultură, printre care cele din Alexandria, Buzău, Piteşti, Ploieşti, Târgovişte, Craiova sau Vâlcea. Constanţa va fi reprezentată de formaţia Mandolinata şi de câteva perechi de dansatori. Faza finală a Festivalului „De dragoste, de neam, de ţară" este găzduită la Alba Iulia, pe 1 mai 2011.

casa_de_cultura.jpgUrmează, pe 15 februarie, începând cu ora 19.00, ca pe scena Casei de Cultură să urce şi Ştefan Bănică Jr., în comedia „Desculţ în parc". Din distribuţie mai fac parte Oana Ioachim, Mitica Popescu, Ileana Cernat şi Bogdan Tudor. „Desculţ în parc" este povestea a doi tineri proaspăt căsătoriţi, în viaţa cărora apar diverse probleme din cauza părinţilor şi a prietenilor. Biletele s-au pus în vânzare, încă de anul trecut, la preţul de 60 şi 80 de lei.

În aceeaşi lună, Tudor Gheorghe se reîntoarce la malul mării, cu spectacolul „Anotimpurile mele Iarnă - Primăvară", ce este inclus în proiectul „Stagiunea Permanentelor Frumuseţi".

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii